FortellerFrokost på HiOA

Kulturutvalget ved Høgskolen i Oslo og Akershus i samarbeid med høgskolelektor Heidi Dahlsveen arrangerer FortellerFrokoster denne våren.

Første FortellerFrokost er 14. mars.
Her får du høre faglige fortellinger som formidles innenfor en ramme av reflekterende underholdning. Opplev studenter, tilsatte og profesjonelle fortellere i aksjon!
Sted: Fyrhuset kafé på Studiested Pilestredet.
.
Kl. 0900 – 1000
Kom – lytt, spis og snakk!

I løpet av FortellerFrokosten får du oppleve:

Mehda Zolfaqari er student på Muntlig Fortelling 1 og opptatt av hvordan fortellingen kan brukes som metode i dialog mellom ulike trosretninger. Hun vil fortelle: Skapelsesberetningen i islam og den første rasist.
Med sin ydmykhet og underkastelse nådde han det høyeste nivået. Med sin arroganse sank han til det laveste nivået og ble krenket.

Studentprest Valborg Orset Stene formidler: Studentenes livsfortellinger. – Om å fortelle sitt liv.
Hun forteller om hvordan studenter har et behov for å fortelle livet sitt. Nye møter, nye studier og oppbrudd gjør det mulig og nødvendig å se sin livsfortelling på nye måter. Og noen ganger ta et oppgjør med den. Ved hjelp av narrative teorier kan hun være med studentene inn i disse prosessene, og gi mot til leve.

Høgskolelektor og forteller Heidi Dahlsveen forteller Å kors – sagn fra norsk folketro.
Her får du møte mennesker som balanserer mellom frykt og mot, og som tyr til alle slags virkemidler for å komme seg ut av kinkige situasjoner. Det spennende med sagnene er å se på hva slags livssyn og samfunn som ligger bak disse tradisjonelle fortellingene.

Legg til ekstern kalender…