Lord Kelvin

Lord Kelvin spiller på Victoria, Nasjonal Jazzscene.

Det blir både gøy og fint :)

Dørene åpner 19:00, begynner 20:00

100/50 kr


-

Eirik Hegdal – saxofoner og klarinett

Gard Nilssen – trommer, slagverk og vibrafon

Erik Johannessen – trombone





“Lord Kelvin” er et band bestående av to blåsere og en trommeslager. Alle tre musikeren er erfarne komponere musikk og det skifter fra fri jazz til rock til klassisk kammermusikk og så videre.

Lord kelvin er utdannet ved jazzlinja NTNU, konservatoriet i Trondheim og de spiller i et stort utvalg av band som Jaga Jazzist, Mathias Eick, Team Hegdal, Susanne Sundfør, Trondheim Jazzorkester og mye mer.
Den bassløse trioen gir stor frihet, men også utfordringer som resulterer i uvanlige løsninger i arrangementene, og en hel masse flotte ny musikk.

De kommer til å spille musikk fra sine to kritikerroste CD’er:

”Dances In The Smoke (2009) JAZZLAND

”Radio Has No Future (2011) GIGAFON


-

Her er hva Jazznytt sa om siste plata:

“Jeg må si at en bedre andrerunde skal man lete lenge etter. Med tre av våre desidert mest interessante musikere på hvert sitt instrument, og med energien på kokepunktet gjennom alle de 16 sporene, har man med dette begått en av årets flotteste jazzinnspillinger.”


“Du trenger ikke være veldig oppdatert på de Kelvinske studier for å få mye ut av denne musikken. Den er tøff, hektisk, drivende og flott fra start til mål. En solid innertier for Hegdal, Johannessen og Nilssen.”




Her er hva allaboutjazz.com sier om “Radio Has No Future”:

“Like its debut, Dances in the Smoke (Jazzland, 2009), the trio’s sophomore release is, however, steaming hot.”

Legg til ekstern kalender…