Åpen dag på CrossFit Oslo lørdag 17. mars

Lyst til å sjekke ut det seneste på treningsfronten eller få en god og gratis treningsøkt før utepilsen kaller?

CrossFit Oslo har Åpen dag lørdag 17. mars kl 12- 16 hvor du er velkommen til å prøve deg på enkel og effektiv trening, eller lære teknikk og øvelser av CrossFit Oslos dyktige instruktører.

Åpen dag er gratis og ingen påmelding er nødvendig – bare popp innom!

Program

Treningsøkt starter kl 1230, 1330, 1430 og 1530 med varighet på tredve minutter. Det blir lagøvelse, og forvent en hard, enkel og morsom økt!

Mellom kl 12 og 16 er det også mulighet til å lære ulike teknikker av CFOs instruktører. Du kan lære olympiske vektløftingsøvelser (fex snatch og clean), kettlebellsøvelser (fex swing, windmill, turkish get up og snatch) og gymnastics (fex kipping pullup, hand stand push ups og rope climb) i tillegg til å bedre din roteknikk og lære double unders.

Hva er CrossFit?

CrossFit er funksjonell og variert trening utført med høy intensitet. Funksjonell trening betyr at hele kroppen brukes i de fleste av øvelsene; isolerte bevegelser så som biceps-curls finner du ikke i en CrossFit-økt. På CrossFit Oslo er heller ingen økt lik – slik at alle som trener CrossFit får allsidig trening og blir god på mange ulike øvelser. Eksempler på øvelser er knebøy (front, back, overhead), pullups, markløft, kettlebells, tauklatring, olympisk vektløfting, roing, løping og bruk av hoppetau (double unders) og hopping boxer, kasting av tunge baller på veggen … listen er lang. Den høye intensiteten som alle øktene har, sikrer raske resultater både når det gjelder kroppsammensetning og styrke/kondisjon.

CrossFit Oslo ligger i Møllerparken 4, rett ved Wallmans salonger.

Legg til ekstern kalender…