Åsmund Skuterud LIVE! + Taffy m/ Rulefinn & Haagi

[Bilde]
[Bilde]
Lørdags kvelden starter med ett Solo show fra mister Koeju himself, Åsmund Skuterud:

Hei! Håper du har det bra! Velkommen til konsert! So, etter å ha drevet og orga dette Koèju prosjektet (som ingen vet hvordan de skal uttale :)) på Blå, føles det riktig å ta opp tråden med soloprosjektet nå og presentere litt human og levandes elektronika. Det gøye med å spille alene er at kommunikasjonen innad i bandet blir veldig bra, og man får en arti kombinasjon av ekstrem frihet og ansvar.

Som noen av dere vet så har jeg lenge vært en ihugga anti-loopist, og selv om man ikke får spilt like raskt med to hender og en fot, som med flere layers, så er filosofien her at helt live er mer virkningsfullt enn f.eks: ‘spilling kombinert med musikk som ble spilt inn for ett minutt siden’. Menneskelige uttrykk skjer jo alltid akkurat nå, så hvordan kan man vite at en grimase eller stemmeintonasjon føles riktig om ett minutt? Skakke ta hele diskusjonen her, men håper å bidra til å tenke litt bort fra litt bort fra litt bort fra.

Synes ihvertfall vi har endel forbedringspotensiale innen “elektronika”-sjangren, der (mis)oppfatningen om at live skal høres like pakka og preppa ut som plata, gir utallige passive og medium intellektualliserte liveshow, som jeg sjelden får max kick av. So, håper noen kritiske røster tar turen innom, med noen inspill til den semispirituelle ‘hva er live’ diskusjonen ;)

Planen er altså å gjøre en 45min gigg, der jeg bruker 2 lange midi-keyboard til å spille beats, perc og keys og et midi-fotpedal-brett til å spille bass, alt med lyder fra softsynter på en mac. Reglene er som nevnt: 1 tangent = 1 lyd, delay, phaser m.m. er såvidt innafor, men ting som forandrer seg (på nytt) uten et tangenttrykk er utafor. I Koèjustisk ånd blir det relativt beatbasert muzik, men forhåpentligvis likandes både for danseglade og musikknerds.

Tror ikke det er noen cover, men jeg skal undersøke det snarest!

Me sjåast!
Åsmund


Etterfølgt av konseptet Taffy med Rulefinn & Haagi. De er experter på obskur Disco, Boogie, Nuwave & Italo, men har også tendenser til å dra på med Heavy slem Dubstep, Grime og Futurebeats. Meget anbefalt!!

Legg til ekstern kalender…