ROCKABILLY PARTY@GAMLA m/ WILD ROOSTER (Swe) + Partyløvene DJ Billie Bangs & DJ Red planet

ROCKABILLY PARTY@GAMLA
er det nye navnet på klubb-konseptet SHAKE CITY ROCK`N`ROLL PARTY som vi begynte med på Gamla i høst, for å holde liv i Oslo´s Rockabilly-scene, etter at moder-klubben Caven måtte stenge sine dører i høst.
Vi har satt opp flere datoer med band for dette konseptet utover:
Lør 11 Feb + Lør 14 April + Lør 5 Mai + Lør 9 juni (TBA) + Fre 10 Aug (TBA) Se mer info på:

www.gamla.no/?p=4912

WILD ROOSTER (Swe) – “Hard Rockin Greasy Rebel Rock´n´Roll”

[Bilde]

- Svensk kvartett som banner i Rock´n´Roll-kjerka……

”Vi blir sett på som for punka av veldig mange på vår egen Rock´n´Roll-scene” sier Wild Roosters Stefan Jägermyr og forklarer videre på telefon fra Sverige da vi booket de til Gamlas nye klubb-konsept Rockabilly Party@Gamla lør 17 mars….

- “På 70-tallet, hvor vi har mange av våre Rock´n´Roll-røtter fra datidens 50-talls rock-inspirerte band, så ble selv pioneér-band nummer 1, Crazy Cavan, altså opphavet til Teddy Boy Rock´n´Roll-stilen, sin musikk sett på som punk av mange purister. Dette gjentok seg da Stray Cats, et av våre andre favoritt-band, slo igjennom på begynnelsen av 80-tallet og nå er det vi som får skit av puristene fordi vi har dratt Teddy Boy Rock´n´Roll-soundet for langt, inn i en langt røffere retning enn bandene før oss, men det skiter vi, livet er for kort til å henge seg opp i slikt”…….

Ja det skal ikke være lett å værra musikalsk korrekt sier vi. Nei takke oss til band som Wild Rooster som banner i kjerka og kaster mer bensin på bålet og tolker sin Rock´n´Roll på sin egne gode originale måte!! Vi kan heller ikke fordra kopister og endeliig har vi her et band som har tatt denne spesielle, til tider noe monotone Rockabilly-stilen, som er en av flere som har blitt til siden de gyldne åra på 50-tallet , altså Teddy Boy Rock´n´Roll-stilen og døtta på en større råhet med inspirasjon fra Punk og Psychobilly, som de, de siste 5 åra har hatt stor suksess med ute i Europa.

[Bilde]

www.myspace.com/wildroosterrock

www.facebook.com/pages/Wild-Rooster/278099192225635

[Bilde] [Bilde]

DJ BILLIE BANGS & DJ RED PLANET sørger Rock´n´Roll for dere som skal bruke dansegølvet til noe annet enn å stå rett opp og ned på! Dvs. for dere glade amatører som syns det er kult å kaste dere utpå i ny og ne når dere er på fest.

Rockabilly Party@Gamla er til for ALLE som har skjønt at Rock´n´Roll-livets sosialisering er til for å slå ut håret når man har sjansen.

Ei heller er dresscode i 50-talls stil påkrevd og heller ingen blir stoppa i døra for å ha kledd seg stilig. Det er bare kult ;-)

Legg til ekstern kalender…