U.F.O - Utstillingsguide For Oslo

[Bilde]

Kjære alle sammen.

Underskogskalenderen har lenge vært og er fremdeles et kjærkomment hjelpemiddel for å finne fram i underskogen av kunst og kulturtilbud som finnes i vårt langstrakte land. Facebook bidrar med sitt og Listen har en oversikt over alt mellom himmel og jord. Hvis man er nysgjerrig og kjenner flere som kan tipse en om hva som skjer på samtidskunstscenen i Oslo, kan man ved hjelp av disse ulike verktøyene orientere seg om hva som skjer.
Men til dags dato finnes det ingen utstillingsguide for samtidskunst som konkret tar for seg utstillinger av høy kvalitet og som formidler underskogen av ikke-kommersielle steder i Oslo. Mange har savnet en brukervennlig oversikt over hvem, hva og hvor samlet på et sted, og nå er den endelig her:

U.F.O – Utstillingsguide For Oslo.

Silja Leifsdottir, Erik Steen, Maria Veie Sandvik og Stephanie von Spreter har sammen med grafisk designer Petri Henriksson og programmerer Gisle Nes, laget en slik utstillingsguide som vil eksistere både i papirformat og på web. Og sist men ikke minst; som en gratis webapplikasjon med kart og mulighet for å synkronisere U.F.O – kalenderen med din kalender. Den vil selfølgelig også (i tillegg til en oversikt over visningstedenes kommende program) ha en egen liste over alle åpninger slik at man lett kan planlegge ferniseringsruten. De visningstedene som ikke rekker å få med hele programmet i papirutgaven som kommer en gang i kvartalet, vil på denne måten ha mulighet til å oppdatere websiden og applikasjonen fortløpende, slik at du til enhver tid vet hva som skjer, hvor og med hvem. Hurra!

Dette må jo selfølgelig feires, og vi inviterer alle til fest i kjelleren på Jæger den 29 mars!
Bjørn-Kowalski Hansen og Jon Løvøen spiller plater og lager generell god stemning, og dere vil være de aller aller første som får anledning til å laste ned appen og plukke med dere den helt ferske førsteutgaven av U.F.O! Det hadde vært utrolig kjekt om du ville komme og feire dette sammen med oss.

Og ja, følg oss gjerne på facebook og twitter@UFO_kontakt for fortløpende oppdateringer.

Spre ordet til alle dere kjenner, ta påskeferien på forskudd og kom og fest sammen med oss!

Mvh.

U.F.O – Utstillingsguide For Oslo

Silja Leifsdottir, Erik Steen, Maria Veie Sandvik og Stephanie von Spreter.

Legg til ekstern kalender…