h2dance "Say Something

[Bilde]

I Say Something undersøkes gruppeadferd, konformisme og ytringsfrihet gjennom bevegelse og musikk. Med utgangspunkt i en kor-komposisjon av samtidsmusikeren Sylvia Hallett møtes Uranienborg Vokalensemble og dansekompaniet h2dance som syngende og dansende aktører. Publikum inviteres inn i en interaktiv forestilling der de dusjes i vokal og elektroniske lyder som beveger seg fra det sublime til urovekkende. Say Something påvirkes gjennom at publikum og utøvere er i konstante forhandlinger med hverandre, noe som gjør hver forestilling unik. En dristig og annerledes forestilling som du ikke bør gå glipp av!

H2dance (dannet i 1999) presenterer felles koreografi og regi av de to kunstneriske lederne Heidi Rustgaard (Norge) og Hanna Gillgren (Sverige). Sammen lager de dynamiske, tankevekkende og ofte ironiske danseforestillinger som grenser til performance. Arbeidet kombinerer bevegelser med tekst, sang, film og designelementer, som kommuniserer direkte med publikum.

[Bilde]

Konsept, regi og koreografi: Hanna Gillgren and Heidi Rustgaard. Musikk: Sylvia Hallett. Aktører: Laura Doehler, Peter Jansson, Gareth Green, Anne Gaelle Thiriot og Uranienborg Vokalensemble. Lydtekniker: Kaja Glenne Lund. Samarbeidspartnere / støttespillere: Arts Council England, Nordisk Kulturfond, Norsk Kulturråd, Svensk Kulturråd, Buskerud Fylkeskommune, Säffle Kommun, Dans i Värmland og Arts and Grants Kensington and Chelsea og Den Norske Ambassade i London.

Legg til ekstern kalender…