Bulgakovs ball. Kok en bokorm med Wladimir Kaminer og Knut Hoem

«Ball! kom det med et gjennomtrengende ul fra katten.»

Rosa champagne. Berg av østers. Isbjørner på trekkspill, dansende tigrer og salamandertryllekunstnere. Og så: Moskvas kriminelle og underjordiske vesener av alle slag. Fontener av blod. Et hode på et fat, med smaragdeøyne og perletenner.

Fråtseri, fantasi og ondskap står på programmet når Satan selv inviterer til ball i Mikhail Bulgakovs klassiker Mesteren og Margarita. Romanen er blant tysk-russiske Wladimir Kaminers absolutte favoritter, og han har nylig skrevet bok om sin russiske landsmann.

For tredje gang slipper Kaminer til ved Kafe Oslos gryter. Sammen med journalist Knut Hoem serverer han litterære retter og entusiastiske skrøner underveis i middagen. Denne gangen er det Bulgakov som står på menyen. Vi gleder oss overmåte!

Bordbestilling på [email protected]


MENY
Velkomstdrink med rosa bobler

Berg av østers: Østers på fat og i fryste hender

Behemots diablosalat: Reker med friterte rødbeter og rød salat

Svart. Svartere.

Fresende kjøtt fra glødende kull: Lammespyd med mørke, grillede grønnsaker og djevelsaus

Margaritas blodbeger: Mørk sjokolade og skyggekirsebær


Etter middagen danses sommeren inn med Kaminers legendariske Russerdisko (gratis om du deltar på middagen), som også har blitt en Litteraturhustradisjon!

Legg til ekstern kalender…