Digital Storytelling 2012: The Art and Science of Visual Effects

[Bilde]
[Bilde]

_“Digital Storytelling 2012: The Art and Science of Visual Effects” er det syvende internasjonale seminaret og møteplassen for alle som er berørt av visuelle effekter enten de jobber innen film, tv, spill eller nye medier som f.eks. mobile platformer.

Det svenske animasjon og VFX studioet Fido vil presentere de fantastiske skapningene de har gjort i presentasjonen “New Creatures in the Pet Store” og CTO Sebastian Sylwan fra Weta Digital viser keynote foredraget “The Evolution of Storytelling Through the Convergence of Art and Science: A discussion of visual effects as a modern example of how art and science combine in the service of story.”

Vi er veldig glade for at det uavhengige spillstudioet Theory Interactive vil presentere “Reset – the World Tells a Story”; en presentasjon av kjernen i Reset debut traileren og hvordan de samme stemningene og atmosfæren vil overføres til en historie hvor spilleren kontrollerer tempo, posisjon og handling.

I den nordisk VFX omeletten stiller Framestore Iceland og mange av de norske kjenningene som Storm Studios, Gimpville, Qvisten Animation, Stripe, Electric Putty, Netron og Placebo Effects.

Digital Storytelling seminaret og verkstedene arrangeres i samarbeid med Norsk filminstitutt og finner sted i Tancred salen på Filmens Hus i Oslo. Arrangementet åpner med seminaret på mandag 14. mai etterfulgt av Nuke X 6.3 New Features verksted for VFX artister på tirsdag 15. mai og et Maya til Houdini verksted den 16. mai.

Det er fortsatt tilgjengelig et lite antall billetter til seminar og verksteder som kan kjøpes online på www.digistorytelling.com

Velkommen!
Kim Baumann Larsen, Angela Amoroso og Eric Hanson

Legg til ekstern kalender…