Someone Somewhere In Summertime. WELCOME TO THE PLEASUREDOME POGO LOCO er tilbake med en ellevill retromania sommerfest på taket av Rockefeller!

NO MORE GUILTY PLEASURE!

POGO LOCO er tilbake med en ellevill retromania sommerfest på taket av Rockefeller!

Ta turen til Leiligheten på Rockefeller den 2. juni dans deg svett inn i sommernatten med remixer, remakes og mash-ups fra det deilige åtti-tallet.

Ute på takterrassen blir det grillings og 80-talls quiz kl. 2100. Fine premier til quizlaget som vinner. Her blir det videre dansing, røyking, drikking og klinings til kl. 0300. Akkurat som på åttetallet, akkurat som vi vet du liker det. Bare litt hardere…

Tiåret starter kl 2000. Entre kr 50,- frem til kl 23, deretter kr 100,- 20 år leg.plikt.
Alle rettigheter.

Join us and get into the groove…
-——————————————————————————————————————————————————-
SUPERSTAR Djs:

I tillegg til den faste DJ-benken med T1, Tom og Zip, kan POGO LOCO friste med superstar gjeste-DJs:

Servoskudd
Oslo-duoen Servoskudd består av Øyvind R. Hågensen og Mauritz Wahl. Gutta byr på en herlig blanding av pop, rock i en innpakning av electro og dansemusikk. Eller et rockeband, uten rock… og band om du vil. Deres låter «Servoskudd», «Ny Emballasje «og «metronomisk liv» er hva som kalles radiohits da de alle har vært listet av NRK og hamret på P3 i mange uker.
Servoskudd har stått på scener som bla. ElektroStat, Hausmania, Blå, Månefisken og Dattera til Hagen med sine norske, underfundige og nesten melankolske tekster fremført med Wahl sin sterke stemme og utstråling. Tenk Pet Shop Boys, Raga Rockers og Underworld.

DJ Annette (Seven)
Etter 10 år som frontkvinne og låtskriver i Seven er Annette Gil nå i ferd med å lage sitt første soloalbum. Inspirert av alt fra godgammel country ala Johnny Cash, til åttitalls gothrockere som Siouxsie and the Banshees og Sisters of Mercy.
”Ørkendisco” som hun best liker å kalle musikken sin, er beskrivelsen på dansbare beats og drivende gitarer. Farget med oransje-røde farger i et øde univers og Annette Gils følsomme stemme og svevende harmonier i sentrum.

Legg til ekstern kalender…