Uhørt! Isabel Sörling Farvel og Doffs Poi

Improvisert lydfyrverkeri!

Isabel Sörling Farvel er en ambisiøs sekstett som spiller sin egen velkomponerte, veldig konseptuelle musikk – signert alle i bandet – balansert med en sunn porsjon frie improvisasjoner. Energi, tilstedeværelse og karisma er ord som hyppig går igjen i konsertomtaler. Bandet kickstartet karrieren med å vinne Young Nordic Jazz Comets 2010 i Helsinki, vært på nord-atlantisk turné (Danmark, Island, Færøyene, Grønland), spilt som 1 av 12 utvalgte band i Europa – på 12 Points-festivalen i Dublin, spilt direktesendt konsert på svenske P2, samt spilt på Swedish Jazz Celebration, Dølajazz med mer. Debutplaten kommer 1. april og Victoria er første stopp på releaseturneen.

Isabel Sörling (voc), Kim Aksnes (trp), Otis Sandsjö (sax), Henrik Magnusson (pno), Alfred Lorinius (bass), Carl-Johan Groth (dr)

Doffs Poi er en energisk, stilsprengende trio med melodier, og rytmefyrverkeri. Med Mia Marlens røffe klang, særegne tekster og melodier, Oecars utsøkte keyboard og Tomas´ til tider brutale, overraskende mooves på trommene, skaper de sammen et univers som er helt deres eget. Musikken har blitt beskrevet som happy-jazz-core, en forunderlig blanding av tre personligheter som elsker å lage musikk sammen! Doffs Poi har tidligere blitt sammenlignet med band som Deerhoof og Kobert. Trioen slipper sin debutplate i april 2012.

Mia Marlen Berg (voc), Oscar Grönberg (pno), Tomas Järmyr (dr)

Legg til ekstern kalender…