Spill: design og levebrød - JoinGame Workshop XIII

Mandag 16.april arrangerer JoinGame Workshop XIII på NiTH i Oslo der temaet er “Spill: design og levebrød”. Programmet inkluderer nettmøte med Kellee Santiago fra Journey-aktuelle ThatGameCompany.

Du vil få høre flere presentasjoner om hvordan man kan overleve som spillutvikler (Northzone, Innovasjon Norge, Forskningsrådet), samt bli presentert for ulike perspektiver på spilldesign (NiTH, HiL, Hyper, og Science & Technology). Ellen Lysne Einarsen fra Høgskolen i Lillehammer (tidligere FunCom) fokuserer på dataspill som skaper følelser.

I samarbeid med VG.no skal JoinGame også arrangere sitt første nettmøte som en del av workshopen, der gjest er Kellee Santiago fra ThatGameCompany som blant annet er aktuell med det nyskapende spillet Journey til PS3. Har du ikke anledning til å dra til Oslo den 16.4, kan du allikevel delta på nettmøtet, som også skal vises på storskjerm i slutten av workshopen.

JoinGame-arrangementene er spesielt beregnet på spillforskere og spillutviklere, men alle kan melde seg på. Er du altså spillstudent, har en spillidé, er investor eller bare er spillinteressert – klikk på lenken under.

JoinGame drives med støtte av Norges Forskningsråd.

Legg til ekstern kalender…