Ny Playback Teater-forestilling på Caféteatret

Teater Ekko har gleden av å invitere deg til en ny Playback Teater-forestilling i Oslo, på Caféteatrets hyggelige scene i Hollendergaten 8 på Grønland

Torsdag 12. april kl 19.30

Har du sett Playback Teater før så vet du at det ikke finnes to like forestillinger. Derfor kommer publikum gjerne tilbake igjen og igjen for å la seg berøre og kanskje fortelle noe selv. Kanskje har du et vakkert, trist, morsomt, rart, eller helt alminnelig minne å fortelle om? Ingen historie er for enkel eller for ekstraordinær, bare den er sann og selvopplevd.

På scenen står denne gangen: 1 spilleder, 4 aktører og 2 musikere med diverse instrumenter. Spillederen er lenken mellom publikum og aktørene og loser historiene gjennom forskjellige sceniske uttrykk. Slik blir historiene vevet sammen til en forestilling, totalt improvisert av aktører og musikere. Ingen prestasjon kreves av deg.

Medvirkende skuespillerne: Sara Fellman, Gaute Næsheim, Synne Platander og Melanie Padma Smirou. Musikere: Irene Tillung og Ragnhild Barra Wisløff. Spilleder: Colette Ambala Smirou

Ønsker du ikke å fortelle selv kan du bare lene deg tilbake og la deg overraske. Kanskje har du ennå ikke opplevd det du skal fortelle? Du er uansett hjertelig velkommen til å bli med på en unik teateropplevelse!

Baren er åpen før og etter forestillingen.

Vi ønsker alle nye og gamle publikumere en givende teaterkveld!

Legg til ekstern kalender…