Therese Aune med band // Oslo

[Bilde]

Konserter hvor undertegnede spiller med fullt band begynner å bli en sjeldenhet, men i slutten av april tar jeg altså hele bandet med meg til den lille scena på mono for å ringe våren inn på ekte.

Foruten om meg selv på vokal, piano og harmonium, består bandet av Hanna Furuseth på fiolin, Katrine Schiøtt på cello, Ida Løvli Hidle på trekkspill, Heida Karine Mobeck på tuba og Hans Hulbækmo på trommer. Vi spiller drømmende filmatisk musikk med inspirasjon fra popverdenen og klassisk minimalisme. Uttrykket går fra å være avdempet og rolig til å vokse seg stort når det er behov for det. Selv om musikken kan være massiv, blir den aldri svulstig. Det finnes alltid rom for små detaljer, lekenhet og improvisasjon innenfor arrangementene.

Så langt har musikken tatt oss til festivaler som By:larm (NO), Popkomm (DE), Berlin Festival (DE) og Iceland Airwaves (ICE). I høst spilte vi dessuten inn plate med den islandske produsenten Mio Þórisson (Owen Pallett, Bonnie ‘Prince’ Billy). Den kommer ut til høsten. Først skal vi riktignok en tur på mono og spille for dere.

Vi sees!

Underskog har skrevet om lenker/embeds i denne teksten til å bruke TLS/SSL. Det er ikke garantert å fungere. Les mer her.

Legg til ekstern kalender…