HIPBONE SLIM AND THE KNEETREMBLERS (UK), THE KNEEJERK REACTIONS (UK)

[Bilde]

Et av fjorårets store høydepunkt var uten tvil konsertene med Hipbone Slim and The Kneetremblers & The Kneejerk Reactions på Garage i Mars! Siden er gjengen blitt nærmest bergenspatrioter med hyppige opptredener med andre prosjekter som The Arousers & The Masonics. Derfor er det en udiskutabel glede å ønske Mark, Bruce & Gasty tilbake til byen til nok en forrykende helaften!

Har du fulgt med i garagerocktimen, vet du at det er legendemateriale som er på vei, samlete utgivelser fra disse gutta er tresifret og vel så det!

Frontmann Sir Bald Diddley aka Hipbone Slim har de siste 10 – 15 årene vært en ledende drivkraft i den internasjonale garage, surf og beatscenen og frontet et ukjent antall band, alle kjent for sine ville sceneshow.

‘Britain’s Best Kept Secret’ (Maximum Rock n Roll, USA) ‘Immensely talented’ (The Guardian) ‘Britain’s string king’ (Norton Records)

Med seg på trommer har han smått legendariske Bruce Brand (tidligere Thee Milkshakes, The Headcoates, Thee Mighty Ceasars, The Masonics, Holly Golightly, Link Wray) og selveste Gasty Easthope på bass (fra bla The Arousers, Ronnie Dawson etc). Vet du om en fetere rytmeseksjon tar vi av oss fezen!

HIPBONE SLIM AND THE KNEETREMBLERS (UK) Denne kvelden headliner de med Hipbone Slim and the Kneetremblers. Her spilles det rockabilly. Ståbass, trommer og gitar for alt det er verdt. Favorittbandet til Gunnar Staalesen. Tear it up !!.
Myspace

Steintøff, original britisk garage og R n´B! Engelsk garagerock på sitt ypperste. The Kneejerk Reactions vet hvor skapet skal stå og har tenkt å si ifra. Det treffer som en knyttneve og sørger for at det svinger på gulvet. The Kneejerk Reactions er ikke noe oppvarmingsband, så drikk opp øllen kjapt og still i døren klokken 22.00!
Myspace

MERK NY VENUE DENNE ENE GANGEN: HINSIDES OVER INSIDE ROCK PUB.

Dørene åpner kl. 22.00 og det er bare å innfinne seg tidlig for her blir det full pinne fra the get go!!

Mojo Workout Dj’s sørger som vanlig for at kvelden holdes ung etter konsertene. Her blir det jawdropping boppers, greasy soul stompers, r’n’b ravers, fuzzfueled garage og twisted tittyshakers ut i de seine nattetimer. Vi holder koken oppe til dørene stenger og vaskelysene tennes!

Sjekk ut på Spotify: HipboneSlim

Legg til ekstern kalender…