Daniel Norgren (S) Grand Café Dig Deeper

Torsdag 26/04-2012 Rockefeller
DANIEL NORGREN
GRAND CAFÉ
DIG DEEPER

Daniel Norgren lager musikk med inspirasjon fra tradisjonell amerikansk stil og de svenske skoger, og har vært beundret av publikum siden hans debut i 2007 med albumet ”Kerosene Dreams”. Debuten ble etterfulgt av albumet “Outskirts” i 2008, og på slutten av 2010 gav han ut ”Horrifying Deatheating Blood Spider”, som resulterte i en nominasjon som årets Singer/Songwriter på Manifestgalan.

Grand Café har de siste to årene finpolert sitt nye utrykk i Velvet Recordings med Lars Voldsdal (Hellbillies, Madrugada, Turbonegro). Dette har resultert i et nytt, friskt sound, og freshe låter som tar oss med på en reise gjennom død, svik og fortvilelse.

DigDeeper har på kort tid markert seg sterkt som både liveband og en 10” vinyl med digital nedlastningskode (håndlaget og nummerert i 500 eks, som nesten er utsolgt). Med låten “Memphis” fra EPen “YetYouGive Me (The Blues)” har DigDeeper blitt Ukas Urørt på NRK P3 i mars, Ukas Vinyl på Sexy på P3, fikk en sterk 5’er i Dagbladet og lovord i en rekke blogger. De jobber nå med ferdigstillingen av sitt debutalbum, spilt inn i Bergen og mikset av Yngve Sætre.

Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.

Legg til ekstern kalender…