Jassbox med Sisi

Foto: Eva Rose Frømyr

En lørdag i hver måned blir det klubb på Victoria. Vi har hentet over suksessen JASSBOX fra Bergen for å snurre deg ut på jassgulvet med både vinly og live jass.

Espen Horne og Erik Holm spinner finurlige små rytmiske jassperler fra 60- og 70-tallet. Vi starter 21.00 med jassvinyl fra oven, presenterer Jassbox live kl 22.00 og fortsetter med dansing og svimlende hygge utover natten til 03.00.

Sisi

Suzanne ”Sisi” Sumbundu har drevet med musikk så lenge hun kan huske. Med solide oppmuntringer hjemmefra sto hun på scenen allerede som seksåring, etter det var det aldri noen tvil om hva Sisi skulle drive med.

Etter fullført musikklinje på Manglerud Vgs, satset Sisi for fullt på musikken og har aldri sett seg tilbake siden. Som soloartist er Sisi relativt fersk, men hun har lang fartstid som sanger og korist for andre artister. Hun har blant annet bidratt både i studio og live på flere av Madcon og Paperboys sine hits som ”Liar” og ”Lonesome Traveller”.

I fjorårets utgave av MGP gjestet hun Stella Mwangi sitt vinnerbidrag ”Haba Haba” og fikk gleden av å oppleve showet fra scenen i Düsseldorf. Etter det har hun turnert land og strand rundt med både Stella og ikke minst Norges nye reggaestjerne Admiral P hvor hun blant annet bidrar sterkt på hitlåta ”Spinnvill”

Sisi kom ut med sin debutsingel ”Stay” i juni 2011 via People Love Music. Singelen fikk god omtale i media og ble raskt listet på P3. For tiden jobber hun med sitt kommende soloalbum, som kommer 2012 via Knirckefritt.

Legg til ekstern kalender…