Pungrock: THE APRICOT + WOODLAND

[Bilde]

Våren er på vei og i den anledning vi fyrer opp en skikkelig godstemningkonsert i form av The Apricot, hvor herlig, lett og groovy psykedelisk pop-rock i beste 60-tallsstil legger grunnlaget. Under fjorårets Klubb:Øya spilte de for et fullstappa Pigalle, og nå gjester de endelig oss på Betong.


The Apricot ble dannet i felles beigeistring for psykedelisk pop og rock fra slutten av 1960-tallet, og i utgangspunkt har gruppa eksistert som et hobbyprosjekt gjennom noen år. I 2011 kom endelig debutplata “A Forestful of Threes”, som fikk gjennomgående gode kritikker.

Gruppa består av:
Christian Engfelt, bass og sang (Cato Salsa Experience) Anders Tjore, gitar og sang (Montée, Turns) Peder Bernhardt, gitar og sang (Peter Berry & The Shake Set) Børge Henriksen, trommer (Brut Boogaloo). Denne gjengen vet definitivt hva de holder på med og servere progressivt, melodisk og harmonisk musikk over et lekent og særs autentisk lydbilde spekket med fargerike detaljer. The Apricot leverer til tusen, og de kan få hvem som helst til å svinge seg i dansen.

http://www.theapricot.net/

http://open.spotify.com/album/7Giu80PWUfmfYMrVxNWdEw

http://www.nrk.no/lydverket/ny-frukt-pa-gammel-gren/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Lydverket+%28NRK+Lydverket%29&utm_content=Twitter


Woodland er et band som har oppstått fra Trondheims jazz- og rock musikkundergrunn. Gruppa er inspirert av amerikansk delta blues, og musikken er upolert og oppriktig. Gisle Solbu (Vocal, gitar), Elsa Bergman (doublebass), Espen Kalstad (Gitar,vocal), Hallvar Haugdal (Piano), Espen Berge(trommer). Denne gjengen garanterer en følelse av Mississippi blandet med grovheten fra nordisk vinter og mørk årstid melankoli. Gi deg selv gleden av å nyte deilig blues fra Woodland etterfulgt av fantastisk dansemusikk fra The Apricot!

http://www.facebook.com/woodlandblues

http://www.nrk.no/urort/Laat/383401/default.aspx


Dørene åpner 21:00

CC: 130,- / 100,- for medlemmer + AVGIFT

ID: 18 år

Legg til ekstern kalender…