Pépé Bradock (Atavisme/FR) - Mandagsklubben Natt til første Mai

Mandagsklubben er kjent for en leken og entusiastisk blanding av sjangere, men vi har en helt klar felles musikalsk referanse!

Pepe Bradock er en av housemusikkens mest anerkjente produsenter og har siden den andre halvdelen av 90tallet utgitt ett en stor katalog med remixer og originalproduksjoner som har satt sitt merke på den moderne housemusikken. Pensum vil vi si.

Med en bakgrunn som gitarist i jazz og funk band i Paris Paris startet han etterhvert som hiphop produsent, før han i 1996 utga en EP sammen med den Franske houseprodusenten Ark under navnet ”Trankilou”.

Låter som Deep Burnt, Burning og Life er faste innslag i de fleste housedjer’s crates fra Villalobos, via Jus-Ed til vår egen Øyvind Morken. Sistnevnte ”Life” plasserte seg høyt på listen av RA skulle kåre 00-tallets beste låter.

Han er fortsatt en ettertraktet remixer, kjent for å jobbe like mye med de få remixene han gjør som med sine egne originalproduksjoner. Som hans remix under aliaset Brad Peep, hvor han bare bruker lyder fra sin egen munn, ett triks/teknikk senere brukt av Matias Aguayo for ”Ay Ay Ay”.

En del av hans beste remixer ble samlet under en kompilasjon ” confiote de bits” gitt ut av plateselskapet bbe i 2009 . Samleren skaffet han toppanmeldelser på sider som Pitchfork, Resident Advisor og var en katalysator for en hel generasjon nye produsenter å oppdage Pepe Bradock’s geni.

De siste årene har han gjort sporadiske remixer for toppfolk som Nicolas Jaar og Bradt Brauer Frick, i tillegg til å utgi en EP kalt Swimsuit Issue i 2009, og nå tidigere i måneden den fantastiske ”Imbroglios Part 1” som ble utsolgt på få dager fra store butikker som Juno og Berlin’s Hardwax.

Det er en stor ære å endelig få fått på Pepe Bradock og presentere hans første opptreden i Norge. Han er ikke en fast turnerende DJ og gigen han gjør på Jaeger denne mandagen er blant få og utvalgte. Møt opp for ett eksklusivt dj-sett av en av housemusikkens mest spennende og vitale produsenter.

Hjertlig velkommen

Legg til ekstern kalender…