FRODE WENDELBOE + IMPOSSIBLE innviterer til skandinavisk Pop-mesterskap i god stemning på Gamla

[Bilde]

FRODE WENDELBOE
Atter en gang lages det skandinavisk mesterskap i god stemning på Gamla. Frode Wendelboe fyller en buss med 12 mans bandet fra Stockholm, og en flokk andre fantastiske mennesker og reiser over til Oslo for å omfavne vennene i det nylig playlistede og kritikerroste pop-geni bandet Impossible. Det hele skjer på “Gamla”, det koster hundre spenn, du får to fete konserter og Frodes nye plate “Det Kan Ha Vært Fantasi”. Sweden loves Norway!!!

Han har tross status som ekte Oslogutt, siden 1997 vært bosatt i Stockholm
– hvor han lever ut sine drømmer om å jobbe som musiker på heltid.

Den 4 mai er det slippefest for Frodes andre album ”Det kan ha vært fantasi”, som er innspilt i Panchetta Studio i Stockholm. Som produsent står Josef Zackrisson, som tidligere har produsert bl.a. Mauro Scocco og Tityo. Frode har sine røtter i Oslo men flyttet til Stockholm i 1997. I 2009 debuterte Frode med albumet ”Nostalgiturist”. Han samarbeidet da med flere av de beste musikerne i Stockholm og sang en duett med Rebekka Karijord. Frode har latt seg inspirere av den svenske popkulturen, og han har blitt beskrevet som Norges svar på Lars Winnerbäck.

www.nrk.no/urort/Laat/368737/default.aspx

[Bilde]

IMPOSSIBLE
med irsk-ættede Joseph Lillo-Stenberg i spissen har komponert solide poplåter om livet og kjærligheten, og foredlet dem med friske arrangementer. Til sammen samles linjene fra både Roy Orbison og Talking Heads – til et Norges svar på Wilco.

Med Stefan Skånsengs trommespill og Lars Toftes bass som ramme, legges det til rette for et stort lydbilde der Erlend Hagens analoge synther, fender rhodes eller vindskeive gitarer får herje fritt. Helt fremst på scenen (og på plate) er det låtskriver og vokalist Joseph som regjerer. Ikledd akkustisk eller elektrisk gitar, er det hans stemme og fremtoning som bærer bud om at Impossible er kommet for å bli.

Impossible ga ut sin debutplate ”Close Relations” 16. mars til svært gode kritikker
og har siden det blitt spilt på P1, P2 og P3, samt gjestet Nitimen på P1.

“Utgjør den beste norske debutplaten siden Montées tre år gamle «Isle Of Now».”- Thomas Talseth, VG, Terningkast 5

”Brakdebut med lysende rockmikstur! Lovende er bare fornavnet.”
- Fredrik Wandrup, Dagbladet, Terningkast 5

“Treffer blink! God pop, god lyd, gode låter. Oslo-bandet Impossible lader opp til festivalsommeren med en solid debutplate.”
- Marius Lien, Morgenbladet

“..hvis det fantes en konkurranse for det proffeste, minst kjente norske bandet,
ville denne truppen vært på toppen der også.”
-Gaute Drevdal, Smug.no

www.nrk.no/urort/Artist/Impossible/default.aspx#top

Legg til ekstern kalender…