SHOW UP!

Gjør dere klare til årets viktigste ungdomsmarkering! I år rigger vi til med et spektakulært show på Youngstorget hvor dere få se luftakrobatikk, ekstremakrobatikk, parkour, danseshow og konserter! Vi har med oss masse talentfulle unge artister fra hele Oslo og fra Nysirkus Bjerke. Vi vil også overrekke årets Ungdom & Fritids pris til årets prisvinner Khawar Gomi Sadiq.

PROGRAM

  • 13.00 – 13.30 Prisutdeling og appell
  • 13.30 – 14.00 Konserter
  • 14.00 – 14.30 Danseshow
  • 14.30 – 15.15 Konserter
  • 15.15 – 15.45 Danseshow (AMD og X-Ray)
  • 15.45 – 16.05 Sirkus og luftakrobatikkshow av Nysirkus Bjerke
  • 16.05 – 16.20 Danseshow og avslutning

ÅRETS ARTISTER:
//Dancing Youth (Da- Yo)//Jonas Benyoub & Amani//One Unity//
//Desi Girls// Second Twisted// Ez up// WANTED// Mix// Sugersmokers//
// Twist Tek// Aviator Gang// Q- piid// Agurk//Title// Smash//
Wakar Ahmad// Hamsa Heider// Sahar Bakdani// Kings//
// Erlend Slette// TK Crew// Nysirkus Bjerke//Step Off//

______________________________________________________________

Prisutdeling:
Hvert år deler Ungdom & Fritid ut en pris til en til en ildsjel som har engasjert seg utover det vanlige for fritidsklubber, ungdomshus eller lignende tiltak. Prisen overrekkes på Fritidsklubbenes dag i Oslo. Ungdom & Fritids pris går i år til Khawar Gomi Sadiq, også kjent som Gomi fra X-ray. Han vil også være konferansier under showet på Youngstorget og med seg har han Oslos første Bollywood-dansegruppe, One Unity. Les mer om årets prisvinner og juryens begrunnelse i linken!

Kunst og fotoutstilling:
Flame fritidssenter og fritidssentrene i Oppegård kommune stiller med fotoutstilling:
Trashkunst + Fotokunst


Fritidsklubbenes dag:

  • Den siste helgen i april feirer fritidsklubber og ungdomshus over hele landet Fritidsklubbenes dag, og i år braker det løs lørdag 28. april. Fritidsklubbenes dag arrangeres hvert år for å markere behovet for fritidsklubber.

Vi ønsker å markere hvor viktig fritidsklubbene er for ungdom over hele Oslo, vi lover derfor mye trøkk på scenen på Youngstorget! Vi har i år med mange flinke dansegrupper, musikere og artister fra ungdomshus og klubber i Oslo som skal briljere på scenen og vise frem det store mangfoldet av aktiviteter.

Disse bidrar: X- Ray Ungdomskulturhus/ Kulturhuset Påbanen/ Nysirkus Bjerke/ Trosterud fritidsklubb/ Almedie/ Drengestua Rockeverksted/ Lindeberg fritidsklubb/ Tveita Fritidsklubb/ Ammerud fritidsklubb/ Flame fritidsklubb / Fritidsklubbene i Oppegård/ Furuset Ungdomstiltak/ Vestli/The Planet


Les mer om Ungdom & Fritid her: www.ungogfri.no

SHOW UP!

Legg til ekstern kalender…