FØR, NÅ OG FOR ALLTID - Samtale om det nye videokunstarkivet + 2 urpremierer!

- Cinema Neuf Kunstfilmredaksjon presenterer: -

Samtale med Per Platou om utarbeidelse av det Norske Videokunstarkivet

Per Platou er kunstner og kurator og er for tiden engasjert i utarbeidelsen av det norske videokunstarkivet gjennom Produksjonsnettverket for Elektronisk Kunst (PNEK). Denne kvelden kommer han til oss for å snakke om arbeidet med arkivet.
www.perplatou.net
www.pnek.org

Urpremierer:

Malie Robb:
AS WAS, IS NOT
Robb er utdannet med en bachelor ved Akademiet i Oslo. Hun har blandt annet vært med på utstillinger på Museet for samtidskunst, UKS og Kunstnernes hus.
Kunstneren vil gjøre en introduksjon av arbeidet og virke.

Vebjørn Guttormsgaard Møllberg:
NORWEGIAN SALMON
Guttormsgaard Møllberg er utdannet ved akademiet i Tromsø hvor han tilhørte det første kullet. Han er vokalist i bandet Haust og har siden 2010 arbeidet i samarbeid med Ingrid Forland om prosjektet Kuk & Parfyme som har eksistert som en filmklubb, fanzine og kunstplattform. Guttormsgaard Møllbergs forrige video Anti-Reproductive Mating Ritual har vært med på bl.a. Nordisk Panorama, Kortfilmfestivalen i Grimstad, Seattle erotic art festival og Berlin Porn Film Festival. Fremtidige prosjekter inneholder gruppeutstillinger ved Kunsterforbundet i Oslo og Bergen Kunstmuseum samt Toronto CFC Worldwide Short Film Festival og Hovefestivalen.
Kunstneren vil gjøre en introduksjon av arbeidet og virke.

Legg til ekstern kalender…