ROCKABILLY PARTY@GAMLA (6) m/ JOHN LINDBERG TRIO (Swe) – Norsk Release Party for Sveriges mest populære Rockabilly-band + DJ Red Planet

JOHN LINDBERG TRIO er tilbake på Gamla med mer Rockabilly-øs etter at de omtrent blåste sjappa i luften i november 2011. Denne kvelden har de med seg den nye skiva “Hell Of A Ride” som nå Norges-lanseres.

Skiva blir faktisk ut på plateselskaps-giganten Cosmos Records her i Norge og det er nok fordi de ser den suksessen bandet har hatt de siste årene hjemme i Sverige og som i sommer resulterer i at de er med på de store Folk-Park-turneéne, som gjerne kun er forbeholdt de største bandene i klassen.

Med denne teaseren har vi ikke annet enn å igjen glede oss til 5 mai da bandet gjør sin andre Oslo-gig!

Trioen har greid kunststykke å dra Rockabilly i en ny spennende retning, men samtidig beholdt sjangerens sterke rytmer og fundament. Med sterk kontrabass blandes straight-forward Rock´n´Roll perfekt med Rockabilly´ens doble rytme og fargelegges med punk-attitude og noe melonkolsk Pop. En herlig hybrid som i Sverige selger seg godt nok til et yngre publikum i å bli det mestselgende band innen sin sjanger for tiden.
Vokalist og gitarist John Lindberg gjorde som 13-åring i ´99 sine første steg på en scene, men det var først 2006 trioen kom til verden sin debut-skive og ikke minst ble oppdaget etter en jule-turné med Pub-Rockerne The Refreshments, som er de eneste som slår i popularitet i sin Rock´n´Roll-sjanger i Sverige for tiden.

Dette har gradvis bygget seg opp og i 2011 kom deres fjerde CD. Denne og de 3 foregående har flinke folk fra Norges feteste web-sted, Rock-Mag selvsagt anmeldt her.

Sist bandet var på Gamla i nov 11 blåste de sjappa omtrent i lufta og skal pent få lov til å skru seg ned noe i volum på scenen denne gang, men fest blir det nok uansett. Dagen etter opptrådde de for 400 finnmarkinger i Vardø som gikk helt amok og hadde en av sine høydare opplevelser på Blues I Vintermørket-Festivalen.

johnlindberg.se/wp/

www.facebook.com/events/177273359062903/

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…