Tangokurs i Oslo – fortsettelse – Repertoarkonstruksjon

2-3/6 holder TangoTango (www.tangotango.no) et intenst helgekurs på temaet Repertoarkonstruksjon for erfarne tangodansere.

Repertoar handler om langt mer enn geometri på gulvet. I dette kurset introduserer vi elementer i tenkningen om repertoar som man ofte ser som pynt eller som noe som brukes for å forsterke repertoaret. Gjennom å se på hvordan vi kan utfolde uttrykkselementer på en strukturell måte finner vi veier til repertoar som vi tidligere ikke kjente. Vi vil gi dere modeller for å kombinere trinnelementer med tekniske elementer (arbeid i høyde, dynamisk spenning, delte akser, etc.) som på noen få strakser gir dere verktøy til å selv skape hva som helst på gulvet (inkludert små fotbevegelser og store løft!). Innfallsvinklene vil bli mange. Vi vil gjennomgå helt grunnleggende trinnteori i tango, vi vil snakke om å plukke opp ting fra YouTube, og det kanskje viktigste er at vi vil sette fokus på hvordan vi kan bruke uttrykkselementer som de grunnleggende bestanddelene vi improviserer med. Er du kvinne/følger og du synes at dette høres ut som et kurs kun for menn – tenk om igjen! Vi styrer oppmerksomheten vekk fra det å skape kombinasjoner av trinn til å arbeide med kvaliteter på dine premisser. Vi vil også snakke litt om trinn, men det vil skje på en måte hvor du har minst like mye å si som mannen/føreren.

NIVÅ: Vi har alltid en salig blandning av elever på våre kurs. Noen har bokstavelig talt danset i mange år mens noen tapre kun har et åtte timers nybegynnerkurs bak seg. Vi har til gode å høre fra erfarne at de ikke blir tilstrekkelig utfordret, og fra begynnere at det er umulig å følge undervisningen. Poenget er at vi heller fokuserer på prinsipper enn på repertoar. Dermed kan alle utfordre seg på sitt eget nivå. Du er hjertelig velkommen på kurs med oss.
Påmelding, kursbeskrivelse og annen informasjon på: www.tangotango.no/kurs/oslo
Les mer om tango, om oss og våre kurs, dansekjærlighet og mye mer på: www.tangotango.no
Telefon: 922 936 20
E-mail: [email protected]

Sted: Salsa Site, Kirkegata 12, 0153 Oslo
Pris: 750 kr/person eller 1500 kr/par
Lørdag: 15-18
Søndag: 15-18

Se TangoTango danse: www.youtube.com/watch?v=hR1…
Fotografier finner dere her: www.tangotango.no/2011/01/g… og her: www.tangotango.no/2011/01/b…

Velkommen på kurs!

Legg til ekstern kalender…
#Tango, #Dans