Havresekken #17

Endelig skal Havresekken på bøljan blå! Torsdag 31. mai får du LOONEY TUNES, PLASKEBASS og DRØMMEPOP blant gamle båter og gallionsfigurer på Norsk maritimt museum. Skip o’hoi!

OBS: Felles avreise med ferge kl.18:45 fra Rådhuskaia til Bygdøynes. Da kommer nemlig Norsk Maritimt Museums eget ukuleleorkester og spiller noen låter for oss! Ellers er det også mulig å komme med senere båter eller busser. Sjekk trafikanten.no for tider


ARTIST #58: LOONEY TUNES

Reisende fra så langt nord du omtrent kan komme her i landet kommer det største orkesteret vi har hatt i Sekken: ni mann som spiller tegnefilmmusikk i beste Snurre Sprett-stil! Musikken er signert den amerikanske kultfiguren, komponisten, musikeren og pioneren Raymond Scott og er blitt allemannseie etter flittig bruk i tegnefilmer som The Flintstones, Tom og Jerry, The Simpsons og kjenningsmelodien til Cartoon Network. Og i bandet finner du et stjernelag av fantastiske jazzmusikere som spiller fletta av seg selv – mens de røyker. Yabba dabba doo!

Artist # 59 PLASKEBASS

Med sine stramme synthbaserte elektronika har denne soloartisten gjort seg bemerket som en av de fremste utøverne av skwee, en nærmest ren nordisk sjanger. Selv hevder vedkommende at han og folka bak kollektivet Dødpop har skapt skwee 2.0. som best kan beskrives som en forvregning av britisk klubbmusikk og elektrofunk skapt på eldre synther og komputere. Han er booket til Roskilde i sommer, men først tar han turen innom oss. Bass, bass, bass!

ARTIST #60: DRØMMEPOP

Med piano, harmonium og andre instrumenter hun liker spiller denne artisten stemningsfull og leken musikk med inspirasjon fra både pop og klassisk minimalisme. Hun har vært innom blant annet Popkomm og Iceland Airwaves og til høsten kommer endelig den etterlengtede debutplaten. Den er spilt inn med den islandske produsenten Mio Þórisson, som blant annet har jobbet med Björk og Bonnie ‘Prince’ Billy, og vi gleder oss vilt til å høre resultatet. Gode drømmer!

# JAM #

Savner du jammene i Oslo? Havresekken tar ansvar og inviterer til jam etter konsertene. Ta med hornet eller slurva og kom! Ps: spre gjerne ordet!


NORSK MARITIMT MUSEUM finner du på Bygdøy og det går ferge fra Rådhuskaia til rett uttafor døra på Bygdøynes. Bussen tilbake går nesten natta lang, og ja vi skilter både att og fram. Sult selger deilig fiskesuppe, øl, vin, brus etc, så her er det bare å komme både sulten og tørst!

Arrangementet er støttet av Norsk kulturråd, Oslo Kommune og Fond for utøvende kunstnere.

Legg til ekstern kalender…