Scarlet Chives (dk) supp: Dråpe

Med inspirasjon fra Cocteau Twins, My Bloody Valentine, filmmusikken til Bladerunner og den danske skjærgård lager Scarlet Chives et malerisk lydunivers som forfører og fanger.

Scarlet Chives’ selvtitulerte debutalbum er produsert av bandet selv i samarbeid med engelske Paul Schroeder (The Verve, Stone Roses) og mikset av Schroeder og bandmedlem Brian Batz, bedre kjent under sitt eget artist-alter-ego Sleep Party People.
Sangerinne Maria Mortensens unike stemme kan tidvis minne om både Elizabeth Fraser og Kate Bush, men står fjellstøtt på egne bein som bandets eget hemmelige våpen. Det siste året har Scarlet Chives har hatt stor suksess i Danmark med masse herlige konserter og langvarig radiospilling av singlene ”Don’t You Put Your Hands There” og ”The Horror”.

Etter storjubel av både norsk presse og bransje for konsertene på Trondheim Calling og ByLarm 2012 er bandet blitt Norgesvenner som kommer til å synes både på festivalfronten og en del klubbgigs fremover!

Dråpe slapp sin første utgivelse høsten 2011, en EP med fem sanger inspirert av fargerik shoegaze, vektløs drømmepop, sol og kjærlighet.

Etter et år fullt av gode ting som konserter på by:Larm, Øyafestivalen, Slottsfjell, Hove, Trondheim Calling og Pstereo, positiv omtale i blogger og på nettsteder samt et voksende og nysgjerrig publikum er Dråpe endelig klare til å vise fram sin selvtitulerte debut-EP.

http://www.myspace.com/scarletchives

http://www.nrk.no/urort/Artist/draapemusic/default.aspx

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…