"JEG, PÅ EKTE"

[Bilde]

“Jeg, på ekte” av og med: Ingrid Sørensen og Erlend Pagander Tysnes.

En del av: Avgangsforestillingene til studentene ved Skolen for Samtidsdans

I det våren blir til sommer skal studentene ved Skolen for Samtidsdans gjøre sine avgangsforestillinger og springe ut i verden som selvstendige dansekunstnere! Studentene har nå fullført sin unike toårige utdanning innen koreografi og dans og vil presentere sine første skritt mot produksjonsvirksomhet med 11 ulike oppsetninger. Her står studentene både som dansekunstnere og koreografer med ansvar for produksjonen i sin helhet med bl.a. lys, lyd, kostyme og tekst forfatning. I tillegg til å organisere et interaktivt arrangement i Rom for Dans sine lokaler under forestillingene.

Avgangsforestillingene blir et møte med 18 nye dansekunstnere som tar opp samtidsdans fra forskjellige vinkler. I konstellasjoner av soloer, duoer og en trio tar de opp en rekke grunnleggende temaer på friske og nyskapende måter.

Blant annet tematiseres: Hvordan andre påvirker oss? Det underbevisste, drøm eller virkelighet. Maktspill og spørsmål rundt det aksepterte. Hvordan vi blir konfrontert av våre hemmeligheter. Prestasjon. Identitet og det å skape og bli skapt. Valg og hvor vi tar de fra, frykten for det ukjente og møte mellom danser og soldat.

Blant annet tematiseres:
Hvordan andre påvirker oss? Det underbevisste, drøm eller virkelighet. Maktspill og spørsmål rundt det aksepterte. Hvordan vi blir konfrontert av våre hemmeligheter. Prestasjon. Identitet og det å skape og bli skapt. Valg og hvor vi tar de fra, frykten for det ukjente og møte mellom danser og soldat.

Legg til ekstern kalender…