HP Gundersens åndelige ståsted

HP Gundersen kliner til med ny trio, valgfri billettpris, og sponser pils på de 30 første i døra!

Hp gundersens åndelige ståsted er en trio bestående av Ivar Thormodsæther (fra bla Madcom bandet) trommer og Esau Pinada fra Guatamala Bass. I tillegg er det en skokk av assossierte medlemmer fra nærmeste vennekrets. Bla den amerikanske jazz kometen Jon Irabagon, Maria Due, Verk, Duoen Hemmelaget magi, Bøs,Miriam Tumir, Sanjally Jobarteh og mange fler.Gruppen har fungert som backing band på den nye platen til Noora Noor, som er innspilt i disse dager og vil også fungere som hennes live band framover.
Gjestene som stiller på Mono er Memelaget magi som består av Marianne Thon Sørensen og Johanna Vatne. Musikken er blandig av rap og tidlig sekstitalls rock med norske tekster som enten driver en til jubel eller i forlegenhet.
Mirian Tumyr beskrives ofte som en Janis Joplin uten nevneverdige problem.
Maria Due er i avslutning av sitt nye album som også backes av Hp Gundersens åndelige ståsted.
Bøs er beat poet av vår tid.Hun er en fantastisk balansekunstner i forhold til dypt reflektert alvor og til tider drepende vittig humor
Vi håper å lage fest på Mono 22 mai og spanderer øl på de 30 første som kommer og inngangspengene blir satt til hva hver enkelt synes de har råd til.

CC starter 21.00

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…