Teater: "In Search of My Father"

[Bilde]

“In Search of my Father: The spirit of Ubuntu”
Internasjonal teatersamarbeid England, Norge, Jamaica

gjestespill fra Nu Century Arts (England) og L’Antionette Stines (Jamaica) i samarbeid med Nordic Black Theatre (Norge)

Manus: Don Kinch
Regissør: Cliff Moustache
Koreografi: L’Antoinette Stines
Musikk: Soweto Kinch

På Cafeteatret, Hollendergt 8, Grønland
mandag 21. mai og tirsdag 22. mai
kl. 19:30
billetter kun kr 75! OBS! begrenset plass!!

Den anerkjente forfatteren Don Kinch av Nu Century Arts, best kjent for sine skuespill som The Balm Yard og Not Quite Gospel har ført sammen et internasjonalt kreativt team til sin nye produksjon “In Search of My Father”. Den legendariske jamaicanske koreografen Dr L’Antoinette Stines har satt jamaicanske ‘Kumina’ dans til energisk musikk komponert av Mobo prisbelønte Soweto Kinch. Stykket er regissert av Cliff Moustache fra Nordic Black Theatre.

I forestillingen møter vi Marisol som har pakistansk mor og jamaikansk far. Hun har gitt opp sin godt betalte jobb for å dra til Jamaica for å finne seg selv, og kanskje en mann. På sin reise møter hun Sambhota, tidligere eier av en ‘dancehall’, som har solgt alt og nå venter på dronningen sin, og Eugene Williams MP, en debonair jamaicansk forretningsmann og politiker. In Search of My Father er en politisk stykke som
søker til fortiden for å kaste lys på det majestetiske ved den sorte kvinnen gjennom teater, fortryllendedans og stemningsfull musikk.

mer info: nordicblacktheatre.no/2012/…

forestillingen spilles i Belfast, Birmingham, London og Oslo i mai 2012.[Bilde]

Legg til ekstern kalender…