INDIESEKSUELL - Live: Mmm + Heartfelt

[Bilde]

Etter å ha horet litt rundt hit og dit i det siste, er Indieseksuell endelig hjemme i kjelleren på Revolver igjen. Som alltid har vi fikset selskap av noen herlige band, og denne gangen er det et par av navnene som lenge har preget indiescenen i Oslo, og som garantert kommer til å gjøre det i tiden fremover også.

Duoen Mmm er egentlig akkurat det navnet tilsier, og de leverer den deiligste og luftigste elektropopen som finnes. Hadde Marky Mark laget «Music For The People» i 2012 hadde det garantert vært et spor der som het «Make Me Say Mmm» istedet for «Make Me Say Ooh». Det finnes rett og slett ikke et annet band som passer bedre til å offisielt kickstarte sommeren 2012.

Brede Rørstad aka Heartfelt slapp i 2010 «Goodenough» – en så sykt lekker EP at vi ikke har klart å få den ut av hodet siden. For tiden jobbes det med mer musikk, og vi gleder oss mildt sagt til debutalbumet som skal komme i løpet av året. Det eneste som kan være bedre enn fem lekre elektropoplåter er jo enda flere elektropoplåter. Og best er det naturligvis live. Man skal ikke se bort fra at det kanskje kommer et par nye godbiter denne kvelden.

Fredag 25. mai blir altså en aften med den lekreste elektropopen i sentrum, og i for å toppe det hele så får Indieseksuell selskap av Paulo Alejandro i DJ-båsen. Han er best kjent fra band som FACE og Turdus Musicus, men også kjent for å være en kløpper på å stelle i stand herlig svette dansegulv.

Legg til ekstern kalender…