AfterWorkShop Beta Lansering

The Refinement Club samarbeider med Pop Up Hub Oslo om et nytt konsept som vi kaller AfterWorkShop. Det er tenkt å bli en tjeneste for folk som har en fulltidsjobb, men som gjerne vil lage noe eget ved siden av. Vi satser på å gjøre dette til en ukentlig affære fra august, men vi vil ha en beta lansering før sommeren for å sette i gang. Vi trenger 25 forskjellige mennesker, som kan tenke seg å teste ut dette. Folk som enten har et prosjekt eller vil sette igang med et prosjekt. For at vi skal bli en variert gjeng, så må man søke om å bli med – her.
Betalanseringen vil koste 200kr per pers, og i gjengjeld tilbyr vi et interessant felleskap, lokale, internett, vegetarmiddag, litt fasilitering og alt overskudd går til The Awesome Foundation som vi starter et Oslo chapter av i ens ærend. Alle AWS medlemmer kan da etterhvert søke om støtte fra dette fondet.
Har du spørsmål send oss en mail til [email protected], eller henvend deg på facebook.. Vi setter stor pris på om du vil spre dette til vennene dine, og du kan gjerne melde deg på eller spre dette fb eventet. Takk!

Legg til ekstern kalender…