Oslo punk fest kick-off

GRATIS MORO FOR UNGA PÅ LANGØYENE:
Kl. 14 – 16

Klovnen YILDIS ansiktsmaling
Nathalie Esteve såpeboble workshop, lærer barna å lage S T O R E bobler.
Petter lek med barn, dinosaur

KONSERTER CC 50,-
Kl 18 -

Anti-Social Rejects. Lucky Malice. Freedumb. Skada.

Obsternasig Forlag arrangerer konserter og familiearrangementer på Langøyene 8 lørdager i sommer. Forlaget ønsker med dette å tilby byens befolkning et lavbudsjetts konsert- og kulturtilbud i en sommerlig og idyllisk ramme. Langøyene på sommeren er Oslo på sitt beste!
Framdrift, organisering og avvikling av arrangementene er nesten utelukkende basert på frivillighet og entusiasme.
Arrangementene vil følge et todelt mønster hver aktuelle lørdag. På dagtid presenteres et barne- og familie-innrettet program. På kvelden blir det konserter med lokale og tilreisende band. Musikkprofilen vil hovedsaklig være punk/hardcore, men ikke utelukkende. Det vil bli musikk for bortimot enhver smak, med garantert unntak av elektronika. Poesiscene i tillegg.
Første arrangement går av stabelen 26. mai, deretter 4 lørdager i juni ( 9., 16., 23. og 30.) og 3 i juli (14., 21. og 28.)

Anti-social rejects
www.youtube.com/watch?v=zoh…

Lucky Malice
www.youtube.com/watch?v=XmH…

LUCKY MALICE (Halden)
Linda Haug – gitar/vokal
Hanna Fauske – bass/vokal
Karine Brække – trommer/vokal
Lucky Malice har eksistert siden 2005.
Det går an å spille rock selv om du har pupper. Det både hevder og beviser Lucky Malice med sin energiske riot-grrl punk. I motsetning til mange andre unngår de å falle i ”jentepunkfella” og spiller rett og slett bare god, tøff pønk med masse hjerte. De har omsider fått noen år på beina og gav i fjor ut en knallsterk EP på Tonehjulet ved navn Young and Breastless EP. Nå jobber de med en split-skive med Göttemia (også denne på Tonehjulet Kräftpest).
Musikken kan beskrives som en god dessert: en kule grunge, en kule rock samt en kule punk – med en god posjon rølpe strøssel, sjarm saus og uhøytidelig krem på toppen. De er kjent for sine show med store smil og korte skjørter. “Den gode låta” er noe som jentene setter høyt, hvor hver låt har sitt særegne preg.
Håper det smaker!

www.nrk.no/urort/Laater/Luc…

Freedumb
www.youtube.com/watch?v=3Bc…
Freedumb vakte berettiget oppsikt med sin cd “the freedumb curse” i 2010. mange holder den blant de beste punk-utgivelsene det året, som forøvrig var preget av mange sterke produksjoner. Freedumb melder at de vil legge ned etter denne helga, så det kan vise seg å være siste anledning til å oppleve dette drivende gode bandet live

Skada
www.myspace.com/schkada/music
er et hardtslående undergunnsband som har spillt norsk rock siden 2006. Energisk Hard Rock med kjappe gitar riff og sinte ironiske tekster er fundamentet i SKADA. Etter diverse utskiftninger i besetningen de siste årene er SKADA et band man kan regne med i 2012 med kommende album rundt hjørnet.
SKADA består i dag av
Joakim Sund – vokal & gitar
Vegard Carlsen – trommer
Christian Fosmo – Bass & vokal
Jan Ove Aterås – Gitar.
En konsert med SKADA er et fett vorspiel med høyt trykk og Fullt øs.
Bandet har i siste tiden av 2011 jobbet med studio innspillinger for kommende debut albumet, SKADA- med vilje!
Bandet har Facebook side, myspace side og urørt side.
www.facebook.com/pages/SKAD…
www.myspace.com/schkada
www.nrk.no/urort/Artist/SKADA/

POESISCENEN
kl 14 – 16

Ole Petter Arneberg
Jo Mikkel Huse
Erik Kjos Fonn
Stein Holte

Legg til ekstern kalender…
#punk