Critical Mass 29/6

[Bilde]

Takk for en strålende bra maitur alle sammen! Tusen takk også til Natur og Ungdom for støtten og en vellykket Oslo Sykkelfest 2012. Nest: den beste junituren noensinne!

Nok en gang er målene med aksjonen mangfoldige. Kanskje like mangfoldige som de som deltar? Et felles utgangspunkt er å vise at sykling er en naturlig og viktig del av Oslos trafikksystem. Men utover det… Har du andre grunner til å delta? Idéer du vil dele? Likesinnede å finne? Skriv om det i kommentarene.

Så ta med deg selv, barna, besteforeldrer og hele verden. Denne gangen vil vi ha med et større lydanlegg, så det er bare å glede seg til det. Radio Critical Mass via radiOrakel utgår dessverre denne gangen, men det jobbes for å få det til neste gang.

OBS! Prøv å møte opp presis, helst litt tidligere. Vi burde ikke starte senere enn ti over. / Please be there on time, preferably earlier. We should be able to start riding no later than ten past.

RUTE (English: This be the route.)

Vi sykler ruten vi brukte sist med noen små forandringer (bedre omkjøring på bislett for å unngå trikkeskinner og inkludering av så mye av Markveien som mulig for å vise at vi ikke har en meter sykkelvei å miste der):

Rute 29/6

Rute 29/6 JPG

AFTERMASS (English: This be the afterparty.)

Turen avslutter på Birkelunden og de som vil fortsetter med noen joviale Critical Drinks (eller Aftermass som noen har begynt å kalle det) på Tamara som ligger rett ved Birkelunden: Tamara. Hvis vi nå også får én eller to som vil holde korte innlegg (1-3 minutter) som vi kan diskutere over en øl eller te, så er vi allerede godt i gang med sykkelrevolusjonen. Velkommen!

READ IMPORTANT STUFF (Norsk: Les viktige ting.)

Hvis du ikke har vært med før ta en titt på:

https://www.facebook.com/criticalmassoslo/info

https://www.facebook.com/criticalmassoslo/notes

http://www.scorcher.org/cmhistory/howto.html

Støtt opp om turen og delta i arrangeringen ([email protected]). Denne sesongen blir vi flere hundre, neste sesong blir vi tusen.

Legg til ekstern kalender…