Sabina Jacobsson på "Connect the Dots"

[Bilde]
“Connect The Dots”, avgangsutstillingen til studentene ved Avdeling for visuell kunst ved NISS.

Sabina Jacobsson: Foredrag

Søndag 3. juni: 13.30

Nordisk Institutt for Scene og Studio
Christian Kroghs gate 2, Oslo.

Sabina Jacobsson (født 1967 på Gotland) er en svensk-norsk kunstner som bor og arbeider i Oslo. Jacobsson arbeider med video, foto performance og innstallasjoner.
Hun gikk på Kunstakademiet i Trondheim i perioden 1996 til 2000, og har siden det hatt flere utstillinger i både inn- og utland. I tillegg til sin egen kunstnerkarriere,
arbeider hun med video-scenografi på forskjellige dans- og teateroppsetninger.
Jacobsson har også vært lærer ved flere kunstskoler i Norge, og er i dag ansatt som Høyskolelektor på Nordisk Institutt For Scene og Studio, (NISS) i Oslo hvor hun er sertifisert Apple Trainer i Final Cut Pro. Hun er også medlem av kunstnergruppen The G.U.N. Ladies som siden 2000 har hatt flere performance og videoutstillinger rundt om i verden. Et av gruppens prosjekter var TWT (The White Tube), som lå på Tøyen T-banestasjon.
Jacobsson mottok Statens Garantiinntekt for Kunstnere i 2012. Hun har hatt en rekke utstillinger bl.annet i 2010 Galleri IKM, Museet for Fotokunst, Brandts Odense Danmark, Luleå konsthall, Luleå Sverige, Nordic Art Info, Oslo, Galleri September, Gothenburg, Sweden, ,Parallax Views: Multiculturalism – Epic Fail or Not, curated by Koan Jeff Baysa --NO. New York,“The Green Room”, Circulations Centralen, Malmö The G.U.N. Ladies project, Gil&Moti Home Gallery , Rotterdam Jubileums utstilling Galleri F15, Moss, Norway.

Legg til ekstern kalender…