Oslo-Filharmonien og spiller en heidundrende konsert! Gratis folkefest!

Dirigent Rolf Gupta vil lede orkesteret gjennom et innholdsrikt program, med en lang rekke kjente komponister, blant andre Bach, Haydn, Beethoven, Tsjaikovskij, Sibelius, Dvoràk, Fauré og norske Ketil Bjørnstad.

Som solist har Oslo-Filharmonien bl.a. med seg trompetisten Tine Thing Helseth! Hun startet sin karriere i Sagene janitsjarkorps; nå vender hun hjem som stjerne. Så gled deg; i halvannen time kan du kose deg i søndagssola, og samtidig høre det ypperste som norske klassiske musikkrefter har å by på. Ta med pic-nickurv og pledd, familie og venner til en gratisopplevelse du sjelden har opplevd maken til.

Showkonsert lørdag
Lørdag 9. juni kl. 17 blir det også konsert på Myraløkka, for stor-scenen og lydutstyret som skal rigges skal brukes også da. Da inviterer Sagene janitsjarkorps, med dirigent Tom Skjellum, til en feiende flott showkonsert! De har med seg den kjente artisten Odd René Andersen og er innom mange sjangre, f eks samba, bossa nova & swing.

Tidligere teglverk
Dette store Myraløkka-amfiet nedenfor Sagene lunsjbar og Bentsebrua er en grop fra da Bentse teglverk hentet ut mengder av leire her sist på 1800-tallet. I dag er dette et gresskledd amfi ned mot Akerselva, som skapt for en flott, sommerlig musikkopplevelse. Så vær velkommen til kulturbydel Sagene på sitt aller beste!

Legg til ekstern kalender…