Løvetanntog for landets beste rusinstitusjon i dag 17:30!

[Bilde]

Mandag 14/5 fikk vi vite at Helse sør/øst ikker ønsker og lage ny driftsavtale med Phoenix Haga i Mysen. Phoenix Haga jobber etter modellen om “Det terapeutiske samfunn” der miljø og kultur er hjørnesteinene i en rusfri tilværelse. At en intitusjon som utforderer skolemedisinen og atpåtil har gode resultater skal legges ned på en måneds varsel er en skam!

Vi er en behadlingsinstiutsjon for rusmisbrukere- langtidsbehandling og det kan se ut som det er nettopp langtid de ikke ønsker å satse på! Vi har 52 beboere som plutselig står uten behandling- som er vant til å bli gitt opp, vi trodde aldri dette skulle skje! Og vi kan ikke godta at penger går foran menneskeliv!

Og at vi i, Phoenix Haga med en % på 67,2 som klarer seg etter gjennomført behandling skal med et pennestrøk bare legges ned. Phoenix Haga har hjulpet rusmisbrukere i 22 år- og det vil vi fortsette med!

Men vi trenger hjelp for å sette søkelyset på hvordan helse sør/øst behandler rusmisbrukere. Og sette et liv på anbud kan vi ikke finne oss i! Bli med og støtt oss, vi trenger alle!

Legg til ekstern kalender…