Shevils

[Bilde]

Denne junikvelden vil Shevils ta et nådeløst og endelig oppgjør med belastningene Paragrafen har stått ovenfor de siste årene (les: overdøvende techno/disco fra stedet ved siden av…) Endelig tas scena i bruk igjen og stedet tilbake. Vi gleder oss til det igjen drønner hardcore utover Møllergata.
Vi ses!


”Nå i 2012 blomstrer hardcoren som aldri før. Heldigvis er det noen som ikke nøyer seg med ren nostalgi, men heller oppdaterer sjangeren og gjør den til sin egen. Deres militante øvings-filosofi, kombinert med låtskriver-talenter som bobler over med materiale, gjør dem nesten uslåelige i både kvalitet og kvantitet.

11.11.11 gav de ut sitt digitale debut-album på Oslo Grammofon, og har siden da skiftet retning fra hardrock mot mer melodiøs hardcore, noe som kler dem bare bedre og bedre.

Live kan du forvente deg et band tightere enn tights, fremført av folk med erfaring i liv og røre fra band som Silence The Foe, Høygir og The Christians. Suggererende, kjappe riff, og en raljerende frontfigur som pisker opp stemninga i ethvert publikum.”

- Joffe / Oslo Grammofon


Shevils:
Anders Voldrønning – Vocal
Andreas Myrvold – Guitar
Christoffer Gaarder – Guitar
Arnbjørn Marklund – Bass
Anders Emil Rønning – Drums


www.shevils.com
www.facebook.com/shevils
www.twitter.com/shevils
www.myspace.com/shevils

Legg til ekstern kalender…