ElektroStat + PogoLoco = ElektroLoco

ELEKTROLOCO I LEILIGHETA PÅ ROCKEFELLER 16.JUNI

ElektroStat og POGO LOCO gjentar suksessen og lager sommerfest sammen i Leiligheta på taket til Rockefeller!
ElektroStat arrangerer en rekke klubbevents i tillegg til selve festivalen, og har sitt utspring i musikkuttrykk som blomstret opp på 80-tallet, med sjangre som synth, goth og elektronika. Klubbkonseptet POGO LOCO har på sin side som motto å være musikkpolitisk ukorrekt og arrangerer 80s-fester hvor tiårets popklassikere blandes sammen med remixer og mash ups I fellesskap byr festivalen og klubbkonseptet på ElektroLoco – kaldt øl, varm stemning, høye drinker, den feteste rykende ferske dansemusikken blandet med synth classics og de mest elleville versjonene av 80s-musikk.
Hva får du hvis du blander svartkledd synth elektronika og sylskarpe mixer fra det elleville pastellfargede 80-tallet? En flora av dansbar glede! Ironifri sådan (det er så 90-talls altså!)
Utover natten vil det bli spilt fantastisk musikk av byens beste DJs for elektronisk musikk. Dette er stedet hvor du kan danse deg mør og lykkelig til den råeste musikken sammen med de beste folkene!

DJ Pushover (InVein)
DJ T1 (Ko5moS)
DJ Mental (X-ploding Head Syndrome)
DJ Wiruz (zooperdupie)
DJ team OntzMachine (ElektroStat)
+ en ny DJane-duo som lover disco snacks til folket.

Leivar Moland aka Dj WiruZ og Mental aka Tom Kalstad kjent fra bandet X-ploding Head Syndrome og klubbkonseptet zooperdupie gir deg bassete bass og harde beats! Her blir det gnagsår på bena og lykkefølelse i hodet. Nei, ikke tenk koffert nå.

DJ Pushover eller Christer Eriksen som han egentlig heter spiller hovedsakelig musikk fra åttitallet, enten det er synthpop italodisco eller coldwave. Hans mål er å tilfredsstille publikum så fra denne kjekke mannen (jenter – kjenn deres besøkelsestid) er det faktisk mulig å komme med ønskelåter! Christer kalles seg ikke for DJ Pushover uten grunn!

DJ Team OntzMachine er duoen bestående av de peneste pikene i byen, Guro og Mari.
Men la deg ikke lure, bak deres vakre ytre skjuler det seg en nådeløshet som tvinger deg ut på dansegulvet. Rebecca og Fiona blir pusekatter i forhold, se opp for spisse hæler og søyler av betongbass!

DJ T1 fornekter seg ikke når han utfordrende setter i gang med sine mixer bak spakene. Elsker du 80-talls mash ups og rocka elektronika er T1 mannen i din tantes liv!
Hovedstadens ubestridte quizmastere Tollef & Ian utfordrer musikkunnskapene med et ellevilt quizrace gjennom synth, 80s, goth og elektronika sjangerne.

www.facebook.com/POGOLOCOCLUB twitter.com#!/POGOLOCOCLUB
www.facebook.com/elektrostat twitter.com#!/elektrostat1

For ytterligere informasjon, intervju, konkurransebilletter, gjesteliste o.l. vennligst kontakt
turbine agency v/Line Moreno mobil 928 42 807, e-post: [email protected]

Legg til ekstern kalender…