ROCKABILLY, PSYCHOBILLY & BURLESQUE PARTY@GAMLA m/ Bullet Proof + Naughty & Nice Burlesque + Silent Majority

BULLET PROOF
Rockabilly-ungfolene fra Elverum…..
+
NAUGHTY & NICE BURLESQUE SHOW m/
Miss Moss: IDA OH LA-LA & Frk.US-Oslo: MISS KNOCKOUT!
+
SILENT MAJORITY
Old School Psychobilly fra Follo Planet…
+
DJ Red Planet i bakgårn om været er bra!

www.facebook.com/events/399336780107667

[Bilde]

BULLET PROOF
Rockabilly-ungfolene fra Elverum…..
I øyeblikket er de Norges hotteste Rockabilly-band om en skal dømme etter medie-omtale med bl.a TV-innslag på Norge Rundt www.nrk.no/nett-tv/indeks/303136 , jungle-telegraf, plate-slepp i april www.rockmag.info/bulletproofint.html og ikke minst reaksjonene fra publikum forrige gang disse 15-16 år gamle gutta spillte på Gamla www.rockmag.info/11212.html i februar. Da dro de 200 pers inn døra på vårt ByLarm vorspiel sammen med de andre “nye norske” Rockabilly-bandene Rambling Daddys og De Fenders og sjarmerte damene og imponerte gutta i senk. Nå er de og i Oslo for å delta på “Norske Talenter”.

Kvartetten har holdt det gående i 3-4 år allerede og blitt nominert til div kulturstipender, fått priser og superskryt av erfarne musikere og spådd en minst like stor karriere som deres bysbarn og helter fra 80-90-tallet – Teencats. I april ga Rockabilly-bassist Ole Evensen, fra nok et av Hedmarks store Rockabilly-band, – Built For Speed, ut Bullet Proofs debut-plate “Hot Rod Queen” på selskapet BFS Records og skrytet har igjen vært levert sjarmør-prinsene med både 4 og 5 på terningene.

http://rockabillyproof.blogspot.no

[Bilde][Bilde]

NAUGHTY & NICE BURLESQUE SHOW m/
Miss Moss, IDA OH LA-LA & Frk.US-Oslo, MISS KNOCKOUT! (foto: Ravn Heggerud)

Fra før kjenner vi de som solide utøvere fra Midnight Burlesque Festival
på Parkteatret i Oslo, hvor forestillingen The Golden Dragon forespant seg i nov 2011,
samt opptredener på Oslo Rock City Jamboree.
Ida har og opptredener bak seg på Gypsy Hotel i London og Forbidden Valentines i Oslo.
Denne gang har de utviklet et nytt pikant nummer vi blir beruset bare av å tenke på.
GLED EDER!!

[Bilde]

SILENT MAJORITY
Old School Psychobilly fra Follo Planet…

Det er for tiden så en må klype seg i armen når en får oversikt over hvor mange aktive Rockabilly-band det er i Norge for tiden. Vi har talt nærmere 40 band med en Rockabilly-relasjon. Et av de som har holdt på lengst, men som alikevel ikke så altfor ofte gjør konserter er Psychobilly-trioen SILENT MAJORITY, som har røtter helt tilbake til 80-tallet. Da var de gruppa Spellbound og gjorde bl.a. support for psychobilly-pioneérene Meteors i jan
1985, på den legendariske pønke-klubben Renegat som lå der Oslo City ligger i dag.

Silent Majority dukket opp som et navn og med et “tidlig Meteors-lydbilde” for ca 10 år siden med EP´en “Silent But Deadly” og hadde en del konserter på bl.a. Caven, Gamla, Musikkens Dag. Sist sett var de på Psycobilly-festivalene på Cafe Fiasco for 3-4 år tilbake, men siden har det vært stille.

I det siste har de våkna til liv og spillt inn en del materiale på norsk, men vi har bedt om å få høre deres supre viltre gamle låter!!

www.silent.no/oldsite www.silent.no
www.youtube.com/watch?v=ULCKtC4ak2E

Legg til ekstern kalender…