Sweden + Class Of Kill`Em High (S)

Sweden + Class Of Kill`Em High (S)
Sweden ute med nytt album: Under The Sycamore Tree

Sweden

Sweden lengter tilbake til 90-tallet da de lånte pappas bil og dro til Svinesund for å kjøpe lösgodis og sigaretter. Til dagene de hørte på Popsicle og drømte om å komme inn på SoWhat! Nå har de pakket nittitallsnostalgien i catchy og umiddelbare popmelodier med en god dose melankoli på toppen. Men ikke tro at det blir klissete av den grunn. Sweden får deg til å synge ukontrollert med på refrengene du ikke helt kan, til å dele ut overivrige «man hugs» til naboen i baren og til å endelig ville plukke opp skateboardet igjen.

Kjernen i sweden er Christian Spro (Doopy, Beezewax, Palermo) og Fredrik Gretland (The Cumshots, Tennessee Beats, Datsun), og sammen med et påheng av kompiser har de laget et album med fengende låter, store refrenger og følelsen av å henge ut med kompiser på andre siden av grensa. Det er som om Andreas Mattsson skulle ringt på og spurt om du vil være med på pub, som om Brainpool skulle spille gig på den lokale klubben, og som at Starmarket nettopp har gitt ut skive. Men sweden er ikke bare er opptatt av gamledager. De er like opptatt av å utvikle soundet sitt, som de er av nostalgi. Vokalen til Christian Spro har en sårhet i seg som får deg til å bli glad i fyren, og umiddelbarheten til låtene på «Under The Sycamore Tree» gjør deg urovekkende glad. Og det har aldri vært feil å være glad. I alle fall ikke på denne måten!

http://www.facebook.com/swedentheband

http://www.myspace.com/swedenoslo

Class Of Kill`Em High

Class of Kill’em High var opprinnelig et kortvarig blues inspirert rockeband som startet i 2003, men brøt opp allerede ett år senere. Bandet fortsatte å være soloprosjekt for vokalist-gitarist Mark Palloff som tilbrakte noen år i å skrive låter og prøvde å finne et eget sound. 2009 fant han tre karer som var ivrige etter å spille garasje / indie-inspirert musikk

Slik liker bandet å beskrive seg selv: This band might come to you as a surprise, and the temptation to ignore us could come into your mind. But please consider us as a divine wish and accept us with a deep sense of humility. We are Class of Kill’em High and we play slacker indie rock’n’roll music. We’ve kept 12 Million guitar chords in a long-term deposit at a security company. We declare this as a rock’n’roll treasure, ready to get used.

http://classofkillemhigh.com/

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…