Star Wars i Machete-rekkefølgen. Take 2.


[Bilde]

EDIT 2:
Jeg har (dessverre) bestemt meg for å utsette dette evenementet nok en gang. Det var riktignok 2 stk påmeldt denne gangen, men ønsker å finne en dato sånn at enda flere kan. Jeg foreslår derfor at folk kommer med forslag til datoer; hvis ikke kan jeg jo alltids vente til høsten, sånn som noen har foreslått. (Datoen er satt til 1.juli, så det ser ut som om eventet allerede har vært, men det har altså ikke blitt avholdt ennå. Jeg bytter dato igjen når ny dato er bestemt.)
(END EDIT 2)

EDIT:
Ettersom det var ingen som hadde meldt seg på til 30.juni, så har jeg flyttet evenementet, foreløpig til neste helg. Om visningen blir avholdt avhenger av hvor mange som melder seg på (bør være minimum 4 stk inkl meg). Så lenge ingen har meldt seg på, forbeholder jeg meg retten til å endre datoen på kort varsel. ;)
(END EDIT)

Ettersom jeg gikk glipp av det forrige eventet, tenkte jeg at jeg må arrangere et selv!

(Se her om du lurer på hvordan det gikk på første visning.)

Og om du lurer på hva Machete-rekkefølgen er, se den opprinnelige diskusjonen på underskog
og websiden som beskriver rekkefølgen

Jeg har lagt det til lørdagen ettersom vi har fri søndag, og vi skal gjennom 5 filmer, så det blir sikkert 11-12 timer. Derfor foreslår jeg å begynne kl 11, slik som på forrige visning. Om det er store protester på valg av dag, så skal jeg vurdere å bytte dato.

Jeg er nok ikke like god på kjøkkenet som Magnus, men jeg skal alltids klare å stille opp med popcorn, brus og annet snacks om folk vil ha. Og så kan vi jo bestille pizza eller takeaway.

Jeg har plass til 5 i sofaene, 1 i sakkosekken, og så kan vi sikkert ordne med noen puter på gulvet og lignende om det skulle komme flere (og så kan man bytte litt på å sitte i sofaen).

Jeg bor forøvrig midt i sentrum, på Fredensborg.

Hvem kommer?

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…