Konsert: The Burning Hell (CAN)

Våre venner fra Canada er tilbake igjen i Norge og besøker Sound of Mu denne lørdagen. Første gang de besøkte oss høsten 2009 var begeistringen så stor at husbandet Lasso tok med seg bandet på en trippel M konserttuné på Mu, Mir og Månefisken! Dette er også siste åpningsdag før Sound of Mu tar sommerferie så forvent dere en heidundranes hyggelig aften :) Det kan hende det dukker opp flere overaskelser!

[Bilde]

Helt fra New Foundland i Canada kommer roots/folkrock-bandet The Burning Hell. Med den karismatiske scenepersonligheten, ukulelespiller og vokalist Mathias Kom i front, er The Burning Hell både originalt og morsomt.
Bandet er kanskje mest kjent for sine fantastiske livehow, men også for deres humoristiske tekster og dansbare musikk. I følge en rekke musikkmedier i Canada, regnes Mathias Kom som en av verdens mest undervurderte låtskrivere. The Burning Hell har flere medlemmer som bor rundt om i verden, men bandet har nå base i St. John’s, New Foundland.
Siden 2007 har The Burning Hell turnert på kryss og tvers både i Canada der de har et trofast publikum. I Europa har de spilt på festivaler, barer, i stuer og til og med mentalsykehus i Frankrike. Bandet har blant annet gitt ut fem album Deres nyeste album Flux Capacitor kom i mai 2011, og inneholder låter som My name is Mathias og Pirates.


VELKOMMEN!


Legg til ekstern kalender…