Fottur og Geocaching i Nordmarka

[Bilde]

Har du lyst å nyte noen dager med fottur og overnatting i skog og mark og samtidig gå på skattejakt? Bli med på geocaching i Nordmarka!

Planen er å ta toget fra Grefsen (kl 09:14) til Grua, og så bruke 3 eller 4 dager på å geocache seg hjem igjen. (Husk at togene ikke går fra Oslo S i sommer. Det er selvsagt mulig å komme på toget på Kjelsås, evt bare møte opp på Grua.) I utgangspunktet tenkte jeg at vi skulle ta med telt, sovepose og mat selv, men før avreise kan vi også sjekke om det er noe ledig plass på de betjente og/eller ubetjente hyttene; i så fall blir det mindre å bære, men vi blir litt mer låst i forhold til hvor langt vi skal gå pr dag (og hvor vi må ende opp).

Denne turen er ikke ment å være superkrevende, her skal det nytes, både skogens stillhet, bading i tjern, kanopadling ved Katnos om det skulle passe seg, og mat i flott natur. Og geocaching, selvfølgelig! Men vi skal gå noen mil, så gode tursko, godt humør og en iver etter å finne geocache-skattene er et must!

Dersom vi starter onsdag 1.august, så regner jeg med at vi er tilbake i løpet av fredagen eller lørdagen (kan se an været og humøret).

Dersom du ikke har en geocache-konto, så kan du opprette dette gratis på geocaching.com før turen, sånn at du har et sted å logge funnene.

Jeg tar med kart og GPS (med nok batterier), men ta gjerne med selv også. Selv om smarttelefoner fungerer greit for geocaching i byene, så stoler jeg ikke på dem når vi er ute i ødemarken (dessuten er det jo ingen steder å lade telefonen).

Bli med, da vel!

PS: Eventet ligger også på facebook, så for å få oversikt over hvor mange som skal være med, så kan det være greit å ta en titt, evt “melde seg på”, der også. Her er link til eventet på Facebook.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…