NaEE RoBErts (Malmö) - @Taxi Take Away 27. Juli

Fredagen den 27. Juli får Taxi Take Away besøk av NaEE RoBErts, et nyoppstartet prosjekt fra den mangefassetterte kunstneren og musikeren Sandra Mujinga. Som det siste i en rekke ulike prosjekter og alias, skiller NaEE RoBErts seg ut med en klar musikalsk identitet, kombinert med et egenartet visuelt uttrykk i Mujingas selv-regisserte musikkvideo-eksperimenter.

Både musikken og live utviser Sandra Mujinga en minimalistisk intensitet, uten å hengi seg til minimalisme, og det helhetlige prosjektet NaEE RoBErts merkes av å være tilgjengelig og helt særegent samtidig.

Musikken er ikke drømmende, derimot føles det å høre musikken som å være i en drøm, en slik drøm du ikke helt er sikker på om er er et mareritt, men mistenker skjuler en umulig innsikt rett bak neste øyelokk.

Tre lynkjappe YT-opplastninger BAM, ikke noe hokus-pokus, bare øyeblikk-

det finnes et kynisk, maskinelt element, ved trommeprogrammeringen spesielt, som leder tankene mot kraut, techno og new-wave, men uten nostalgisk romantikk; repeteferanser, men som motstykke til.

Den intrikate presens-brennmerkede manipuleringen av vokalen, og sangen synges, ja, men samples, vris, repeteres, kuttes opp, vrenges, pitches, og gjør også denne manifestasjonen av ånden i maskineriet, til avslørt overtro, new-age babbel. Men ingen robotforelskelse her, heller en vending i øyet til å bivåne blikket, vrenge seg til brekkpunktet, til å faseforskyvningen leser null.

Til slutt er det ikke så komplisert, på samme måte som en speilkule som vrenges ikke er komplisert, bare grunnleggende uutgrunnelig.

NaEE RoBErts fucker ikke med fortida-

Ingen respekt – Alt kan vrenges ut inn

- Bolivia Kitsch

DJ WALTER HAUK kommer til å spille før og etter konserten.

Velkommen!

Mer info: sayesorsayno.tumblr.com/!bilde 294415!

Legg til ekstern kalender…