Gøyalen - ut i skogen, opp i trærne

[Bilde]

[Bilde]

“Skogen kaller”
Jeg er en noenogtjueåring som elsker turer i skog og mark, og vil gjerne ha med akkurat deg og gjøre det! Under trekronene med meg vil du finne makaløs musikk, comfy camping, fine folk, super mat og god drikke i naturlig natur. Så kom bli med på sommerens eventyr!

Litt om meg:
Jeg elsker dyr, men lar dem være hjemme, natta blir lang, lyden høy og folk blir usikre. Jeg tenker ikke bare på sex og kan være ganske dyp, ta derfor med deg telt, sovepose og få med deg hele historien, den lager vi sammen!
Jeg liker en flaske vin eller tolv øl i godt lag og har derfor baren full, så ikke ta med mer enn til teltbruk. Det er ølsalget som gjør at jeg går rundt faktisk, og ikke koster det mye heller! Jeg krever ikke så mye mer en respekt for hvem jeg er; en som storkoser meg, spiser, drikker, jodler og surrer, men som selvfølgelig rydder opp etter meg og tar vare på mine medmennesker. Utseendet mitt har jeg fått mye skryt for, vil gjerne beholde det.

Hvem er du:
Et snilt menneske, med omtanke, sovepose, dansefot, kontanter og skogvett. Smil og gode øyne kommer man langt med! Kanskje kler du perfekt en av mine nye t-skjorter? Du er varm i sjelen på lørdag, kanskje har du i deg litt dugnadsånd fredagen også, kom gjerne opp da!

Jeg er lett å bli kjent med, gi meg tre øl og du vil skli inn i min verden…

Bill. mrk: “Alle må være snille og greie”

Legg til ekstern kalender…