Ny-sirkuskurs for barn og unge

Mandag 13. august – fredag 17.august
Kl. 10.00 til 14.00

[Bilde]
Har du noen gang hatt lyst å sveve i luften, slå hjul flere ganger eller hoppe salto i den frie luften, klovne, sjonglere og danse etter akrobatiske rytmer? Kurset er lagt opp slik at det passer for både nybegynnere og de som har noe erfaring fra tidligere. Deltagelse på kurset er en flott anledning til å bli kjent med ny-sirkusgruppen SirkusSmulene som har ukentlige treninger på Oslo Teatersenter. Musikk, farger, lyder, fart og spenning er kun stikkord for den moroen du vil oppleve under Ny-Sirkuskurset, Velkommen og O’OOPA!

Siste kursdag, fredag, vil det bli presentert en forestilling for fremvisning til familie og venner. Ny-sirkusshowet er en fantastisk opplevelse for publikum og deltagere!

Kurset vil foregå innendørs. Man trenger ikke å ha erfaring fra tidligere, bare et ønske om å ha det gøy! Påmelding kan gjøres direkte via Osloteatersenter.no, i menyen til høyre.

Deltagerne må ha på tøy som er godt å bevege seg i uten glidelås, knapper eller lignende. For både jenter og gutter med langt hår så er det påbudt å ha hårstrikk. Ta også med vannflaske og matpakke.

Tidspunkt: 13-17. august, kl. 10-14.00
Aldersgruppe: 8 – 16 år
Instruktør: Cecilie Helme og Morten Uglebjerg Norli
Mer informasjon: www.osloteatersenter.no

Legg til ekstern kalender…