Raggabalder Riddim Rebels 10 år

Raggabalder Riddim Rebels 10 år:
SOUTH RAKKAS CREW feat. SEROCEE (CAN/UK)
JOEY FEVER (S)
JAH ARK MANIFEST – RAGGABALDER
CHARLEY BLACKS (JAM)
REDFOX (JAM)
DADDY FREDDY (UK)

Raggabalder Riddim Rebels er Joddski og Jan Steigen (ex-Tungtvann), samt Selecta Drahpaa sitt reggae dancehall soundsystem, som er tilbake for fullt i 2012 etter et par års dvale. Nordlendingene slår på stortromma og inviterer med seg noen celebre gjester på Rockefeller for sommerens største reggae- og dancehallfest, i det de feirer et noe forsinka 10-årsjubileum. I tillegg til Raggabalder selv, som slipper en stjernespekket mixtape denne dagen for å feire seg selv, kommer følgende:

Oslos store dancehall-stolthet Jah Ark Manifest har stått i bresjen for reggae og dancehall i byen siden Raggabalder startet opp, og har også representert Norge over heile verden, og Norske hitlister via suksessen til artistene Nico D og Admiral P, samt deltakelse i internasjonale sound clashes, og er en selvfølge når Raggabalder feirer 10 år.
På Facebook

Svenske Joey Fever har seilet opp som en verdig avtaker til Miliion Stylez når vi snakker om hvem som skal arve den svenske dancehall reggae-scena. Joey har med sin smoothe stil, forankret i 80-tallets rub-a-dub så vel som dagsfersk dancehall, blitt et av de heiteste navnene i Europeisk reggae.

South Rakkas Crew fra Canada er noen av de mest progressive produsentene innen dancehall. Gutta slo igjennom for 10 års tid siden med produksjoner for Mr. Vegas og en haug andre tungtvektere, og har de siste årene vært signet på Diplo sin Mad Decent-label. På mikrofonen har de den engelske danchehallartisten Serocee, og vi lover halvannen time med sinnsyk bashment.

Legg til ekstern kalender…