Critical Mass - Party Like It's August 2012

[Bilde]

Da har det blitt august og det er ingen tvil om at denne turen blir den største og fineste noensinne. Så inviter så mange som du bare kan og kom og fest med oss!

Som alltid er målene med aksjonen mangfoldige, kanskje like mangfoldige som de som deltar? Et felles utgangspunkt er å vise at sykling er en naturlig og viktig del av Oslos trafikksystem. Men utover det… Har du andre grunner til å delta? Idéer du vil dele? Likesinnede å finne? Skriv om det i kommentarene.

Så ta med deg selv, barna, besteforeldrer og hele verden. Vi har nå et større lydanlegg, så det er bare å glede seg til det. Kle deg ut, ta med ting som lager musikk/bråk/støy så blir det god stemning, topp stemning faktisk!

OBS! Prøv å møte opp presis, helst litt tidligere. Vi burde ikke starte senere enn ti over. / Please be there on time, preferably earlier. We should be able to start riding no later than ten past.

AFTERMASS (English: This be the afterparty.)

Har du lyst å bidra noe til organiseringen? Henge og drikke en kald øl etter turen? Prate med andre massere i hyggelige omgivelser? Bli med på aftermass! Sist ble det på Tamara/Grünerløkka. Skriv foreslag om sted på veggen.
READ IMPORTANT STUFF (Norsk: Les viktige ting.)

Hvis du ikke har vært med før ta en titt på:

www.facebook.com/criticalma…
www.facebook.com/criticalma…
www.scorcher.org/cmhistory/…

Støtt opp om turen og delta i arrangeringen ([email protected]). Denne sesongen blir vi flere hundre, neste sesong blir vi tusen.

Legg til ekstern kalender…