Yin Yang workshop: lær kunsten å balansere din asana praksis med Cécile Roubaud

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer igjen Cécile Roubaud til Eight Treasures Yoga for å holde en Yin Yang workshop. Hele workshopen tilbys per donasjon – du legger igjen den summen du ønsker.

Gjennom hver av de tre workshopene vil vi praktisere “Yang” Dragon Dance og skånsom Yin Yoga.

[Bilde]

Dragon Dance er en kombinasjon av Tai Chi, Vinyasa Yoga og dans. Den bygger muskelstyrke og varme i kroppen som en Vinyasa Yoga sekvens, men er mer skånsom for leddene. Vi bygger sekvensen steg for steg for å la kroppen smelte inn i den og sinnet smelte bort!

Yin Yoga er en skånsom form for yoga der stillingene holdes lenge av gangen i dyp avslapning for å roe ned sinnet og åpne de dype vevene.

Workshopen holdes over tre dager, med ulike fokusområder på hver dag:

Fredag 31. august : kl. 18.00 – 20.00
Kvelds Dragon Dance og fordypning i vår Yin side. Vi fokuserer på jord og vann elementene.

Lørdag 1. september : kl. 11.00 – 14.00
Sol Dragon Dance og Yin Yoga for å gjenopprette. Vi fokuserer på elementene ild, luft og rom.

Søndag 2. september : kl. 11.00 – 14.00
Sol Dragon Dance og Yin Yoga for å gjenopprette. Vi fokuserer på alle de 5 elementene.

Workshopen avholdes på Rom For Dans i Marstrandgata 8 på Grünerløkka. Fra Jernbanetorget tar man buss nr. 30 og går av på Dælenenga. Derfra er det ca.4 min å gå til Rom For Dans.

Det anbefales å ha deltatt på lørdagens workshop, da vi vil bruke den samme basisen for vår Dragon Dance.

Workshopen tilbys per donasjon og arrangeres av yogastudioet Eight Treasures Yoga. For mer informasjon se www.8treasuresyoga.com eller send en e-post til [email protected].

Cécile Roubaud

Etter mange års studier av kroppen gjennom dans startet Cécile sin Yoga reise med Hatha Yoga I Paris I 2002. Da hun oppdaget Ashtanga Yoga noen få år senere i Mexico ble hun lidenskapelig opptatt av det, noe som førte til at hun reiste verden rundt for å lære mer. Siden 2009 har hun også utforsket fordelene ved Yin Yoga som hun oppdaget i Canada med Bernie Clark.
Hennes inspirasjonskilder er hovedsakelig Bernie Clark, Paul og Suzee Grilley, Shiva Rea og Geshe Michael Roach.

Cécile bor i de franske alpene i Annecy og underviser i hele verden. Hun er medlærer på Yin Yoga teacher training i Frankrike med Biff Mithoeffer.
Cécile er lidenskapelig opptatt av å bringe den kunnskapen hun har tilegnet seg fra verdenskjente yoga mestere videre. Hun er dedikert til sine studenter, og til å hjelpe dem med å oppdage sitt eget potensiale og sin styrke.

Legg til ekstern kalender…