Infomøte med quiz

Har du lyst til å engasjere deg, men vet ikke helt i hva? Kanskje Spire kan være noe for deg!

Onsdag 29. august inviterer vi til informasjonsmøte og QUIZ på U1 på Blindern. Her får du høre med om hva Spire er og hva vi egentlig driver med. Det blir muligheter for å kjøpe noe å drikke på underveis, og vi serverer kake til folket! Etter en kort presentasjon av Spire blir det quiz.

Arrangementet er åpent for alle, du trenger verken være medlem i Spire eller student. Ta med deg en venn og kom på et uformelt og uforpliktende informasjonsmøte.

Spire er en ungdomsorganisasjon som jobber for en rettferdig og bærekraftig fordeling av verdens ressurser. Vi ønsker å se de store sammenhengene bak det som skaper urettferdighet. Derfor har vi fokus på miljø, matsikkerhet og internasjonal handel. Spire påvirker politikere i Norge og internasjonalt for å skape endring. Vi samarbeider med ungdom i Sør og driver informasjonsarbeid for å inspirere norsk ungdom til handling. Vår målgruppe er ungdom mellom 18 og 30, men er du engasjert er du velkommen. Vi er Utviklingsfondets ungdomsorganisasjon. Vil du være med?

Les mer på spireorg.

Legg til ekstern kalender…